Douche Concurrent Zakelijk

Partners in sanitair

Voor klanten die regelmatig sanitair inkopen voor zakelijke doeleinden biedt Douche Concurrent Zakelijk extra voordelen. Naast de uitstekende service en het deskundige advies dat u van ons gewend bent, zetten wij graag een stap extra om u te ontzorgen op het gebied van inkoop en administratie.

Met een zakelijk account heeft u alle touwtjes in handen. Via de webshop kunt u op ieder moment van de dag uw bestellingen plaatsen, door middel van uw zakelijke gegevens. U profiteert van persoonlijke kortingen, welke direct verrekend worden.

Douche Concurrent Conference Call

Waarom Douche Concurrent Zakelijk?

Als zakelijke partner van Douche Concurrent wordt het regelen van al het benodigde sanitair een stuk eenvoudiger én goedkoper. Wij bieden u namelijk de beste kwaliteit voor de beste prijs, onder andere vanwege ons grote aanbod aan eigen merk-producten. Ook profiteert u van de ruime garantieperiodes die wij hanteren.

Een groot deel van ons assortiment is bovendien direct uit voorraad leverbaar, waardoor u er snel mee aan de slag kunt. Om het nog wat makkelijker voor u te maken, kunnen de producten ook direct bij uw klant geleverd worden.

Inspiratie voor u en uw klant

Om er zeker van te zijn dat de klant de juiste keuze maakt, bent u zeven dagen per week welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u inspiratie opdoen en de producten in het echt bekijken die uw klant op het oog heeft. Natuurlijk heeft u bij ons ook de optie om een 3D-tekening te laten maken, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

3D-badkamer ontwerpen

Douche Concurrent Showroom
Offerte binnen 24u

Offerte binnen één werkdag

Directe levering bij uw klant

Directe levering bij uw klant

Eigen klantenservice

Eigen klantenservice

Vrijblijvend een 3D tekening

Vrijblijvend een
3D-tekening

Persoonlijke accountmanager

Persoonlijke accountmanager

Scherpe prijzen en kortingen

Scherpe prijzen en kortingen

Meer weten over Douche Concurrent Zakelijk?

Bel dan +31 (0)10 306 50 00 (alleen bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00) of stuur een e-mail naar [email protected]

Wilt u direct registreren als zakelijke partner?

Vul dan het registratieformulier in en meldt u aan als zakelijke partner van Douche Concurrent! Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om kennis te maken en de mogelijkheden verder te bespreken.

Klik hier voor het registratieformulier
Douche Concurrent Showroom