Wiesbaden

1840 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

1840 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wiesbaden sanitair: douchecabines, badkamerspiegels en meer

Wiesbaden is een gerenommeerd merk voor sanitair. Bijvoorbeeld voor een nieuwe douchecabine, een badkamerspiegel of een van de andere producten. Voor in de badkamer en op het toilet. Goed van kwaliteit en met mooie designs. Binnen specifieke series, die u eenvoudig op elkaar af kunt stemmen.

Wiesbaden hecht veel waarde aan degelijkheid en betrouwbaarheid. Duitse kernwaarden, die de gebruiksduur van de producten sterk ten goede komen. Met een uitgebreide collectie producten voor binnen uw sanitair. In diverse mogelijkheden, stijlen, kleuren en natuurlijk designs. Doe online inspiratie op met de verschillende mooie producten en bekijk ook de andere merken, zoals Best Design.

Douchecabines, badkamerspiegels en meer

U heeft met het sanitair van Wiesbaden de keuze uit allerlei mooie producten. Zoals complete douchecabines, in 90 x 90cm en de andere afmetingen. Iets kleiner voor in de compacte badkamer of juist groter als u meer ruimte heeft. In de verschillende gevallen goed van kwaliteit, zodat u daar zonder zorgen gebruik van kunt maken.

En op zoek naar een mooie badkamerspiegel? Wiesbaden biedt een brede collectie spiegels met de verwarming en verlichting daar al in. Duurzame LED-verlichting, in combinatie met verwarming die voorkomt dat het glas beslaat als u gaat douchen. Dat betekent dat u er meteen weer gebruik van kunt maken, zodra u onder de douche vandaan komt of uit bad stapt.

Het laat goed zien hoe Wiesbaden op het gebied van sanitair altijd op zoek is naar innovaties. Om u goed van dienst te kunnen zijn met een douchecabine en andere producten binnen het sanitair. Gewoon bij ons op de website te bestellen. En komt u de producten liever een keer met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Schiedam. We kunnen u daar het sanitair van Wiesbaden laten zien of u uitgebreid adviseren over de producten die u op het oog heeft.

Wiesbaden sanitair: kopen op onze website

Mooi Wiesbaden sanitair kopen en daarvoor op zoek naar het juiste adres? Het kan online bij ons op de website. We bieden u hier graag het overzicht van de mooie collectie en de innovatieve producten. In verschillende kleuren en stijlen, goed geschikt voor bij u in de badkamer. Of kom naar onze showroom, waar we u de producten graag laten zien en u die op uw gemak kunt uitproberen.

Wij zijn uw specialist in douchecabines, badkamerspiegels en ander sanitair van Wiesbaden. Direct vanuit Duitsland, voor de beste kwaliteit bij u in de badkamer. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.