Standaard wastafels

Wilt u een standaard wastafel kopen? Bij Douche concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan standaard wastafels. Wij hebben moderne wastafels beschikbaar, maar ook voor liefhebbers van de klassieke of romantische look is er genoeg keus. Let goed op de maten, wanneer u de wastafel wilt combineren met een mooie onderkast.

68 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

68 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De standaard wastafels zorgen voor een heel praktische toepassing in de badkamer, waar u bovendien een lage prijs voor betaalt. Binnen de standaardmodellen zijn er uiteraard mooie klassieke of juist heel moderne exemplaren beschikbaar. De ‘standaard’ verwijst naar de afmetingen, niet naar het design van de wastafel of waskom. U zorgt er met de standaard wastafels voor dat u die eenvoudig kunt combineren met de badkamermeubels en bijvoorbeeld de badkamerspiegels die u erbij kunt bestellen. We maken u dat online graag zo eenvoudig mogelijk. Kijk goed naar de standaard wastafels, of er een kraangat beschikbaar is en wat de afmetingen daarvan zijn.

Standaard wastafel hoogte

De standaard wastafels voldoen netjes aan de standaard wastafel hoogte, zodat u daar op een prettige wijze gebruik van kunt maken. U kunt eenvoudig uw handen wassen, water gebruiken om uw haar te doen of u even lekker op te frissen. Dankzij de standaard wastafels is het goed mogelijk om deze af te stemmen op de spiegels, spiegelkasten en andere badkamermeubels die er beschikbaar zijn. De standaard afmetingen van de verschillende modellen gelden zowel voor de hoogte, de breedte als de diepte van de wastafels.

Wastafel 35cm of 40cm diep

Benieuwd naar de diepte van de standaard wastafels die er beschikbaar zijn? In veel van de gevallen zijn ze 35cm of 40cm diep. Uiteraard kan het dan bijvoorbeeld gaan om 42cm diep. De standaard diepte van de wastafels zorgt ervoor dat deze niet te ver naar voren komen, maar dat u er toch comfortabel gebruik van kunt maken. Houd rekening met de hoogte, de diepte en de breedte om die netjes in de badkamer in te passen. Er zijn verschillende standaard wastafels beschikbaar, waar u de andere meubels en accessoires voor in de badkamer eenvoudig op af kunt stemmen.

Standaard wastafel kopen

Een standaard wastafel kopen en daarvoor het liefst online een keuze maken? We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment met verschillende modellen. Dit betekent dat u de keuze kunt maken uit tal van varianten, zowel heel klassiek als juist meer modern of eenvoudig. Heeft u de perfecte standaard wastafel gevonden? Bij Douche Concurrent kunt u uw standaard wastafel eenvoudig online bestellen. Wij maken uw bestelling vlot in orde en klaar voor de verzending. Na de verzending heeft u de standaard wastafels van uw keuze zo snel mogelijk in huis, zodat u die direct kunt bevestigen of daarvoor de vakman voor de badkamer kunt inschakelen.