Vrijstaande wastafels

Wilt u echt iets speciaals van uw badkamer maken? Koop dan een vrijstaande wastafel. Deze staat prachtig in combinatie met een vrijstaand bad. Douche Concurrent geeft u graag advies over de aankoop van een vrijstaande wastafel. Samen zorgen voor de perfecte wastafel voor uw badkamer.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Vrijstaande wastafels hebben een mooie statuur, ze zorgen voor een massief ogen blok. Van binnen zijn ze uiteraard niet massief, al was het maar om de afvoer van het water uit de waskom mogelijk te maken. Bovendien helpt dit het gewicht te beperken, zodat u ze eenvoudig kunt (laten) plaatsen.

De wastafels zijn vrijstaand en laten zich daardoor gemakkelijk plaatsen waar u wilt. Mits er een aansluiting voor het water en een afvoer beschikbaar zijn natuurlijk. Daarmee zorgt u ervoor dat u de vrijstaande wastafel in de praktijk ook daadwerkelijk kunt gebruiken.

Wastafel met statuur

De vrijstaande wastafel sluit mooi aan bij het vrijstaande bad en zorgt voor een belangrijke mate van statuur. Het is een overtuigende verschijning in de badkamer. Dit heeft deels te maken met de overtuigende structuur van het gebruikte materiaal, goed van kwaliteit.

Uiteraard heeft u de keuze uit een vrijstaande wastafel met of zonder kraangat. U kunt er daarmee voor zorgen dat u een kraan op de wastafel kunt bevestigen, of dat u het water bijvoorbeeld uit de muur kunt laten stromen. Er is dan vanzelfsprekend geen aparte aansluiting naar de wastafel bij nodig.

Vrijstaande wastafel kopen

Wilt u een vrijstaande wastafel kopen? We adviseren u dat te bespreken met uw badkamerinstallateur, zodat u daar een goede keuze in kunt maken. Desgewenst kunnen wij u meer vertellen over de manier waarop u dit het best kunt aanpakken.

De vrijstaande wastafels zijn beschikbaar met of zonder overloop, afhankelijk van het model dat u uitzoekt. Gaat u voor rond, voor vierkant of wellicht voor een rechthoekig model? U bent bij ons aan het juiste adres voor een vrijstaande wastafel. Bekijk de verschillende modellen, u kunt de perfecte vrijstaande wastafel gemakkelijk online bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.