Fonteinen

Wilt u een nieuwe fontein kopen voor in uw toiletruimte? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan fonteinen. Bedenk van te voren goed waar u het fonteintje wilt plaatsen, zodat u een geschikt model kunt uitzoeken. En wilt u meteen een kraan en een sifon erbij? Dat kan, we hebben namelijk ook complete sets beschikbaar.
Stel zelf uw eigen fonteinset samen

450 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

450 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Fonteinen zorgen op het toilet voor de mogelijkheid om uw handen te wassen. Dat is de praktische kant van het verhaal, ze kunnen daarnaast op een mooie manier bijdragen aan de uitstraling. Zoekt u naar een van de losse fonteinen of bent u aan de andere kant op zoek naar de complete sets? Deze bestaan uit de kraan, een sifon en ook een plug. Dat betekent dat u de set compleet heeft om de fonteinen aan te brengen in het toilet en er daarmee voor te zorgen dat u de mogelijkheid tot handen wassen kunt aanbrengen.

Waskom fonteinen

Binnen de fonteinen voor op het toilet zijn er een aantal verschillende modellen beschikbaar. De standaard fonteinen hebben bijvoorbeeld een rechte vorm of een hoekvorm. Het is de moeite waard goed te kijken naar waar u het fonteintje in het toilet wilt plaatsen om aan de hand daarvan een geschikt model te zorgen. Zoekt u naar een stijlvolle plaatsing van de fonteinen? Kijk dan goed naar de waskommen die er beschikbaar zijn. Het is mogelijk er een kastje onder te plaatsen of voor een dikke plank te zorgen. Vervolgens kunt u daar de waskom op plaatsen. Er zijn aan de andere kant ook goedkopere fonteinen beschikbaar, die nog altijd zorgen voor een zeer stijlvol geheel.

Fontein zonder kraangat

Specifiek op zoek naar de fonteinen zonder kraangat, bijvoorbeeld om een inbouw kraan toe te kunnen passen? Het leidingwerk van de kraan is dan netjes in de wand weggewerkt, waardoor er geen gat in de fontein nodig is. In plaats daarvan zorgt u voor een van de mooie stijlvolle fonteinen, terwijl het water er vanuit de wand en de kraan daarin in zal vallen. Uiteraard is er in de fonteinen wel sprake van de afvoer, zodat het water weer netjes weg kan lopen. Bekijk de verschillende fonteintjes en let goed op de eigenschappen om daar een keuze uit te maken.

WC fonteinen kopen

U kunt online de verschillende WC fonteinen kopen, we zorgen voor een uitgebreid assortiment. Zoekt u een fonteintje met een kastje of bent u specifiek op zoek naar de waskommen of de modellen zonder kraangat? We zorgen online voor aanbiedingen voor de diverse modellen. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Een fontein bestellen via de webshop is heel eenvoudig. Wij gaan direct met uw bestelling voor een van de fonteinen aan de slag. We maken de verzending in orde, zodat u daar zo snel mogelijk de beschikking over heeft.