Opzetwastafels

Bent u op zoek naar een opzetwastafel? Bij Douche Concurrent heeft u ruime keuze in opzetwastafels. Dit soort wastafels staan prachtig in bijvoorbeeld een landelijke of moderne badkamer, waarbij u de wastafel plaatst op een badkamermeubel of wastafelblad. Wilt u advies over de aankoop van een opzetwastafel? Douche concurrent helpt u graag de juiste wastafel te vinden.

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Opzetwastafel

Een opzetwastafel vormt de ideale keuze op een wastafelmeubel, u zorgt er daarmee voor dat er een uitgesproken design ontstaat. Zoekt u naar een strak ontworpen opzetwastafel of een model in een specifieke kleur? We zorgen er met het uitgebreide online assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Op die manier maakt u gebruik van een mooie wastafel als opzetmodel, geschikt ter opbouw op een wastafelmeubel dat u heeft staan.

De opzet wastafels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld met een breedte van 38 - 48cm. U zorgt op die manier voor een compact model, terwijl er ook veel grotere en zelfs dubbele opzet wastafels beschikbaar zijn. Kijk goed naar de beschikbare ruimte in de badkamer of het toilet, zodat u daar de grootte op kunt afstemmen.

Opzetwastafel op een meubel

Met de wastafel op een meubel zorgt u ervoor dat er zoveel mogelijk opbergruimte beschikbaar blijft onder de wastafel. Tegelijkertijd zorgen de opstaande randen van de wastafel ervoor dat er een ruime waskom of tafel beschikbaar is, zodat u de beide onderdelen op een comfortabele manier kunt gebruiken. De opzetwastafel vormt op die manier een interessante keuze voor in de badkamer, beschikbaar met of zonder kraangat. Wilt u gebruik maken van inbouw- of opbouwkranen? Dit kunt u afstemmen op de opzetwastafels die er beschikbaar zijn, zodat er een stijlvol ontwerp in de badkamer of het toilet ontstaat.

Opzetwastafel kopen

De opzetwastafel kunt u eenvoudig online kopen. Bekijk ook de inbouw wastafels of aan de andere kant de waskommen. Aan de hand van de verschillende modellen kunt u eenvoudig online inspiratie opdoen en er daarmee voor zorgen dat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Uw opzetwastafel kunt u eenvoudig online bestellen of kom langs bij de showroom in Schiedam. Koop ook de belangrijke onderdelen zoals de sifon en de afvoerplug er meteen bij, iets waar de specialist of vakman u over kan adviseren.