Opbouw wastafels

Bent u op zoek naar een opbouw wastafel? Bij Douche Concurrent heeft u ruime keuze in opbouw wastafels, bijvoorbeeld vierkant of rond. Een opbouw wastafel staat prachtig in een landelijke of moderne badkamer, waarbij u de wastafel plaatst op een badkamermeubel of wastafelblad.

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De opbouw wastafel is een sierlijke keuze voor in de badkamer, beschikbaar in verschillende ontwerpen. Bekijk de vierkante en rechthoekige opbouw wastafels, net als de meer ronde modellen. De opbouw wastafel is beschikbaar inclusief een kraangat of zonder het kraangat, zodat u daarbij gebruik kunt maken van een inbouwkraan. Bekijk de verschillende modellen om online inspiratie op te doen en let onder andere goed op het formaat.

De opbouw wastafels zijn verkrijgbaar met een breedte van 38cm, 41cm of bijvoorbeeld 46cm. Op zoek naar een groter model? Bekijk dan ook de dubbele wastafels die u kunt kopen, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u tegelijkertijd gebruik kunt maken van de badkamer.

Wastafels met of zonder kraangat

Een aantal van de wastafels heeft een kraangat, zodat u daar de kraan in kunt plaatsen. Er zijn ook modellen beschikbaar voor inbouwkranen, waarmee u kiest voor het meest strakke ontwerp van de opbouw wastafel. Bekijk het grote assortiment wastafels in wit, net als de modellen in zwart of een andere donkere kleur. Op die manier stemt u het ontwerp van de wastafel eenvoudig af op dat van de rest van de badkamer en het interieur waar u voor kiest.

Opbouw wastafel kopen

De opbouw wastafel kunt u eenvoudig online kopen, net als de inbouw wastafels of de standaard wastafels. Blader er op uw gemak doorheen en bekijk zowel de kleuren, de vormen als de afmetingen die er beschikbaar zijn. Op die manier krijgt u een goed beeld van ons beschikbare assortiment voor in de badkamer, aan de hand waarvan u een keuze kunt maken. Met de opbouw wastafels van de verschillende topmerken kiest u eenvoudig voor kwaliteit waar u jaren plezier van zal hebben. Een opbouw wastafel bestellen kan eenvoudig online of kom langs bij onze showroom.