Gootstenen

Bent u op zoek naar een gootsteen? Ook gootstenen zijn te koop bij Douche Concurrent. Bij een gootsteen denkt u misschien eerder aan een keuken, maar heeft u al eens gedacht aan een stoere, industriële look in de badkamer? Bent u benieuwd hoe u de gootsteen kunt integreren in uw badkamer? Douche Concurrent geeft u graag advies.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Gootstenen kennen we vooral van de keuken, maar ook binnen het sanitair maken we daar steeds vaker gebruik van. Het heeft te maken met de dunne scheidslijn tussen de gootstenen en de wastafels. Met name de industriële ontwerpen voor in een stoere badkamer liggen steeds vaker dicht bij elkaar. Het is daarnaast de moeite waard om online de verschillende gootstenen voor in de keuken te bekijken. Zoekt u naar een van de witte antieke gootstenen met een mooi klassiek karakter of mag het model er aan de andere kant juist wat moderner uit zien?

Gootsteen voor in de keuken

We zorgen er met een breed gamma aan gootstenen voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Traditioneel geven we de gootsteen vorm in RVS, vandaag de dag zijn er echter diverse andere materialen beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van kunststof gootstenen? Het vormt een nieuwe ontwikkeling die het mogelijk maakt om gebruik te maken van verschillende kleuren. Daarnaast zijn er natuurlijk de witte modellen van bijvoorbeeld natuursteen of keramiek. De diverse modellen zorgen ervoor dat u de gootsteen af kunt stemmen op de rest van de keuken of het sanitair zoals u dat heeft ingericht.

Gootstenen in het sanitair

Gebruik maken van een van de gootstenen in het sanitair en benieuwd hoe u daar het best mee om kunt gaan? U heeft de keuze uit verschillende keramiek gootstenen, bijvoorbeeld in een mooie witte kleur die bijvoorbeeld goed past in de badkamer. Veel van de modellen zijn geschikt voor zowel de badkamer als de keuken, waardoor het de moeite waard is om online inspiratie op te doen en aan de hand daarvan vervolgens een keuze te maken. Bekijk de spoelbakken en de gootstenen, zodat u eenvoudig na kunt gaan wat er beschikbaar is en u online een voordelig model op de kop kunt tikken.

Online gootstenen kopen

De gootstenen kunt u gewoon online kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We maken het u met ons brede assortiment graag zo eenvoudig mogelijk. De verschillende gootstenen zijn geschikt voor in de keuken en het sanitair, afhankelijk van waar u er gebruik van wilt maken. Eén van onze gootstenen bestellen? We gaan er meteen voor u mee aan de slag en maken deze zo snel mogelijk klaar voor de verzending. Dat betekent vervolgens dat u de gootsteen van uw keuze vlot in huis heeft om die direct te (laten) monteren en daar vervolgens vlot gebruik van te kunnen maken.