Fonteinsets

Bent u op zoek naar een fonteinset, waar u alle onderdelen in één keer bij elkaar hebt? Bij Douche Concurrent heeft u een ruime keuze aan fonteinsets. De sets bevatten een kraan, een wastafel en een sifon, zodat alles goed op elkaar aansluit. Wilt u advies over onze fonteinsets? Douche Concurrent helpt u graag de perfecte set te vinden voor uw toiletruimte.

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De fonteinset bevat alle onderdelen die u nodig heeft om het fonteintje in de toiletruimte te plaatsen. Heeft u een tweede toilet in de badkamer en wilt u daar zorgen voor een aparte fonteinset? U heeft de keuze uit diverse modellen, we maken u de keuze online graag gemakkelijk. De complete sets zorgen ervoor dat alles qua stijl mooi op elkaar is afgestemd. Benieuwd waar de fonteinsets uit bestaan? Het gaat om de kraan, de wastafel en het sifon. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat u de complete set eenvoudig kunt aansluiten om er direct gebruik van te maken.

Fonteinset aanbieding

Uiteraard zijn er regelmatig fonteinset aanbiedingen beschikbaar, zodat u daar op een voordelige wijze gebruik van kunt maken. We zorgen er daarmee voor dat u profiteert van aantrekkelijke kortingen, zonder dat dit de kwaliteit in de weg zal zitten. In plaats daarvan kunt u rekenen op de hoge kwaliteit van A-merken, terwijl we een scherpe fonteinset aanbieding voor u neerzetten. U profiteert dubbel. U heeft alle onderdelen in één keer in huis, terwijl u voor het totaal bovendien een extra scherpe prijs betaalt.

Fonteinset voor links of rechts

Benieuwd naar de verschillende fonteinsets die er beschikbaar zijn? U heeft de keuze uit modellen voor links of voor rechts, afhankelijk van waar u die in het toilet wilt plaatsen. Houd daar bijvoorbeeld rekening mee wanneer u kiest voor een bepaald type kraan. Denk na over de manier waarop u naar de fonteinset loopt en vanaf welke kant het ‘logisch’ is om daar gebruik van te maken. Uiteraard zorgen we er met de beschrijving van de fonteinsets voor dat u een goed beeld krijgt van hoe deze eruit zullen zien. We zorgen voor een breed assortiment aan sets voor fonteintjes, zodat u de toiletruimte daar eenvoudig van kunt voorzien.

Online fonteinset kopen

Online een fonteinset kopen en er daarmee voor zorgen dat u die voordelig op de kop kunt tikken? U kunt online een goedkope fonteinset bestellen, die toch goed van kwaliteit is. We maken het u online graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat u een keuze kunt maken uit de diverse modellen. Bestelt u online een van de fonteinset om die zo snel mogelijk te ontvangen? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag en maken de verzending zo snel mogelijk in orde.