Afvoerplug

Bent u op zoek naar een afvoerplug? Ook afvoerpluggen kunt u vinden bij Douche Concurrent. Een afvoerplug kunt u dicht draaien of klikken, zodat het water niet wegloopt. Handig als je bijvoorbeeld een sopje wilt maken! Onze afvoerpluggen zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals RVS of chroom.

122 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

122 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De afvoerplug speelt een belangrijke rol in het sanitair, u zorgt er daarmee voor dat u de wastafel vol kunt laten lopen om bijvoorbeeld een sopje te maken. Uiteraard kunt u de afvoerplug thuis in zowel de badkamer als de keuken gebruiken. Onderweg kunt u er met een afvoerplug voor in de caravan voor zorgen dat u ook daar de mogelijkheid heeft te voorkomen dat het water meteen wegloopt. Wat dat betreft hebben de afvoerpluggen tal van verschillende toepassingen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid aanbod pluggen, uiteraard heel voordelig online te bestellen.

Afvoerplug voor de spoelbak

Zoekt u naar een goedkope afvoerplug voor de spoelbak, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de wastafel niet automatisch leeg zal lopen? Indien de wasbak of waskom zelf geen eigen plug heeft is het verstandig om gebruik te maken van een losse afvoerplug. U kunt die eenvoudig online kopen, let daarbij goed op de diameter van het model. Deze dient overeen te komen met de diameter van de afvoer in de wasbak. Op die manier heeft u de mogelijkheid om de wasbak of wastafel af te sluiten met de afvoerplug, zodat het water erin kan blijven staan.

Afvoerstop voor het bad

Specifiek op zoek naar een afvoerplug voor in bad? We spreken dan ook wel van een afvoerstop. Het is de plug die ervoor zorgt dat u het bad vol kunt laten lopen en dat het water niet zomaar weg zal lopen. Merkt u dat er de laatste tijd weer wat water langs de afvoerplug gaat? Het is verstandig om die dan eens kritisch te bekijken en eventueel te vernieuwen voor een nieuw exemplaar. U zorgt er op die manier voor dat de nieuwe afvoerplug erin slaagt om het badwater weer netjes tegen te houden, zodat u uitgebreid van uw bad kunt genieten.

Afvoerplug kopen

U kunt online een afvoerplug kopen, om die vervolgens zelf te monteren. Dat laatste is niet moeilijk, vooral niet dankzij de handige handleiding die we standaard meeleveren. Deze geeft uitgebreid aan hoe de afvoerplug gemonteerd dient te worden en hoe u kunt controleren of u dat op de juiste wijze heeft gedaan. We maken het u graag gemakkelijk, u kunt de goedkope afvoerplug gewoon online bestellen. Wij gaan meteen met uw bestelling aan de slag om de verzending zo snel mogelijk in orde te maken. Dat betekent dat u de afvoerplug of de afvoerstop vervolgens snel in huis heeft.