Douche Concurrent, logo payoff Douche Concurrent, logo payoff

De badkamer is een plek van rust en rituelen. De ruimte waar u de dag start en ook weer afsluit. Misschien doet u dit samen met uw gezin of juist lekker alleen. Begint u het liefst de dag vol gezelligheid of pakt u liever een momentje voor uzelf? Wat uw rituelen en wensen ook zijn, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. We houden bij het samenstellen van het sanitair altijd rekening met uw gevoel, behoeftes en budget.

Niet alleen hebben wij veel kennis op het gebied van sanitair, ook zijn wij op de hoogte van de laatste trends van het moment. Hierdoor zijn wij altijd in staat om u te voorzien van passend advies.

Ook na het bedenken van een mooi concept kunt u op ons rekenen. We leveren de gekozen producten zo snel als mogelijk is en zorgen dat alles goed geregeld is. Zo kunt u gauw genieten van uw nieuwe droombadkamer.


Douche Concurrent,
voelt gewoon goed!

 

 

Onze kleuren

Kleuren vertellen een verhaal en spelen een belangrijke rol in hoe we ons voelen. Om u het welbekende goede gevoel te geven, hebben wij ervoor gekozen om de kleuren blauw en oranje centraal te laten staan.

Blauw
Het effect van de blauwe kleur sluit goed aan op wat wij willen bereiken met ons sanitair: het creëren van rust en inspiratie. De blauwe tint zorgt voor ontspanning en evenwicht, iets wat iedereen wilt voelen in de badkamer.

Oranje
Oranje straalt geluk en warmte uit, twee gevoelens die belangrijk zijn voor de badkamer. Er is immers niets fijners dan 's ochtends met een gelukkig gevoel de deur uitgaan en na een lange dag werken weer bijkomen.

Met onze producten hopen wij deze positieve gevoelens bij u op te kunnen wekken!