Vloerverwarming

Wilt u nooit meer koude voeten in de badkamer? Kies dan voor vloerverwarming. U kunt vloerverwarming gebruiken als hoodverwarming, maar ook als extra verwarmingselement. Hoe dan ook zal de vloer aangenaam warm aanvoelen, wat bijdraagt aan het comfort in de badkamer.

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer, zodat u nooit meer last heeft van koude voeten. Benieuwd naar de prijs van vloerverwarming en hoe u die zelf kunt aanleggen? We zorgen voor een handige handleiding, aan de hand waarvan u eenvoudig na kunt gaan hoe u de vloerverwarming kunt aanbrengen. De vloerverwarming zorgt voor 150W verwarming per vierkante meter. Dat betekent dat de vloer lekker warm aanvoelt en dat u zelfs tijdens de koude wintermaanden geen last meer zal hebben van koude voeten.

Vloerverwarming zelf aanleggen

Wilt u de vloerverwarming zelf aanleggen? Dankzij de handleiding die we meeleveren is dat goed mogelijk. U kunt gebruik maken van elektrische vloerverwarming, uiteraard inclusief de randapparatuur die u daarbij nodig heeft. Wilt u de badkamer voorzien van vloerverwarming? Kijk goed naar het aantal vierkante meters dat u nodig heeft. Aan de hand daarvan kunt u het pakket voor de verwarming bestellen. U ontvangt zowel de materialen voor de verwarming zelf, net als de bedrading die u daarbij nodig heeft en een handige console om de gewenste temperatuur in te stellen.

Vloerverwarming prijs

Benieuwd naar de vloerverwarming prijs? We zetten de prijzen er online gewoon bij, al vanaf een paar honderd euro kunt u zorgen voor een vierkante meter aan vloerverwarming. Dat is bijvoorbeeld prettig op de plaats waar u uw tanden staat te poetsen of waar u zich ‘s morgens op wil maken. Wilt u de vloerverwarming aanleggen in een groter deel van de badkamer of daar de volledige badkamer van voorzien? Het kost u enkele honderden euro’s, waar aan de andere kant een belangrijke mate van comfort tegenover staat. Bovendien kunt u de vloerverwarming gebruiken als hoofdverwarming, zodat u minder hoeft te stoken om de badkamer toch lekker warm te krijgen.

Vloerverwarming kopen

Online uw vloerverwarming kopen en benieuwd naar de prijs per m2? Wij hebben de prijzen er bij ons in de webshop gewoon bij staan, zodat u daar een goed beeld van krijgt. Bekijk de verschillende afmetingen en maak op basis daarvan uw keuze. Dankzij de levering op uw adres en de handleiding kunt u daar vervolgens gewoon zelf mee aan de slag. We maken het u graag eenvoudig, u hoeft er de deur niet meer voor uit om de vloerverwarming online te bestellen. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om online uw vloerverwarming te kopen. Wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres.