Paneelradiator

Bent u op zoek naar een paneelradiator? Deze radiatoren nemen maar weinig ruimte in beslag en geven veel warmte af. Paneelradiatoren bestaan uit een minimaal 1 paneel en 1 convector. Hoe meer panelen of convectoren, hoe meer warmte de verwarming afgeeft. Let goed op de benodigde capaciteit om de kamer te verwarmen.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Paneelradiatoren zijn de meest gebruikte radiatoren in onze huizen. Ze worden vaak geplaatst in de woonkamer en de keuken, maar ook zeker in de badkamer. Een paneelradiator zorgt ervoor dat uw badkamer lekker warm wordt. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten horizontale paneelradiatoren.

Waar vroeger een paneelradiator altijd een geribbelde voorkant had, komen er nu steeds meer moderne varianten op de markt, met bijvoorbeeld een gladde voorkant. Paneelradiatoren zijn erg praktisch, vanwege de warmte die ze geven. Maar u kunt er ook eenvoudig uw handdoeken overheen hangen om te laten drogen.

Veel warmte met paneelradiator

De reden dat paneelradiatoren nog steeds erg populair zijn is de hoge warmteafgifte met een relatief klein oppervlakte. Dat betekent dat u niet veel ruimte kwijt bent als u de kamer goed wilt verwarmen. De paneelverwarming is een platte verwarming, dat bestaat uit panelen en convectoren. Hoe meer panelen en convectoren, hoe meer warmte de radiator kan genereren.

Het type paneelradiator kunt u eenvoudig zien aan het typenummer, dat uit twee cijfers bestaat. Het eerste cijfer geeft het aantal panelen aan, het tweede cijfer geeft het aantal convectoren aan. Een horizontale verwarming van het type 22 heeft dus 2 panelen en 2 convectoren. Deze geeft meer warmte af, dan bijvoorbeeld type 11.

Horizontale paneelradiator kopen

Wilt u een paneelradiator kopen? Bij Douche Concurrent kunt u eenvoudig en voordelig een horizontale paneelradiator bestellen, via de webshop of onze showroom. Ideaal voor in de badkamer, of natuurlijk ergens anders in huis. De verwarming neemt niet veel ruimte in beslag en geeft veel warmte af. U kunt de paneelradiator daarom ook makkelijk in een kleine badkamer plaatsen, bijvoorbeeld onder het raam.

Een horizontale radiator is stijlvol en praktisch en u kunt de radiator makkelijk bestellen bij Douche Concurrent. U betaalt bij ons standaard een lage prijs. Blader op uw gemak door ons assortiment en kies het model dat aansluit bij uw wensen. Wilt u graag advies? U bent ook van harte welkom in onze showroom in Schiedam. Onze badkamerexperts staan daar elke dag voor u klaar.

Vermogen paneelradiator berekenen

Het is belangrijk dat uw paneelverwarming voldoende vermogen heeft om uw badkamer goed te kunnen verwarmen. Daarom kunt u bij Douche Concurrent gemakkelijk de benodigde capaciteit berekenen. Klik hier om de ideale capaciteit van de radiator te berekenen voor uw badkamer.