Badkamer radiatoren

Onze badkamer radiatoren maken uw badkamer helemaal af. Door het mooie design valt de radiator niet meteen op en vormt het een geheel met de rest van de badkamer. Bij Douche Concurrent heeft u keus uit een groot assortiment aan badkamer radiatoren. Let er wel op dat u een radiator koopt met voldoende vermogen voor uw badkamer. Klik hier om het vermogen te berekenen.

81 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

81 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Badkamer radiatoren zorgen in praktische zit voor de verwarming van de ruimte en hebben bovendien een mooi design. Dankzij het ontwerp vallen ze in eerste instantie niet op als verwarming, vooral niet wanneer de kleur mooi aansluit bij die van de wanden.

Bekijk de verschillende badkamer radiatoren, beschikbaar in diverse formaten. Op zoek naar een groot model met 170cm lengte en 50cm breedte of gaat het om een kleinere toepassing boven een bad? Kijk onder andere naar het vermogen van de badkamer radiatoren en het type aansluiting dat er beschikbaar is, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.

Design radiatoren badkamer

De badkamer radiatoren hebben een mooi design en staan daarom ook wel bekend als design radiatoren. Dit betekent dat ze nauwelijks opvallen als een verwarming en er aan de andere kant toch voor zorgen dat u kunt rekenen op voldoende vermogen. Op die manier zorgen de radiatoren voor in de badkamer ervoor dat de temperatuur aangenaam is en dat u er bijvoorbeeld de handdoeken over kunt drogen. Zorg er om die reden ook voor dat de breedte groot genoeg is, zodat de handdoeken er overheen passen.

Badkamer radiator kopen

U kunt online de badkamer radiatoren kopen, we zorgen er met het brede assortiment voor dat u daar online een keuze uit kunt maken. Bekijk ook specifiek de designradiatoren en de handdoek radiatoren, net als de oplossingen voor vloerverwarming in de badkamer. We zorgen er daarmee graag voor dat u de verwarming in de badkamer op de juiste manier in orde kunt maken, op basis van materialen van goede kwaliteit.