Radiatoren

Bent u op zoek naar een radiator voor in de badkamer? Bij Douche Concurrent vindt u een ruim assortiment aan radiatoren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie designradiator of een handige radiator waar u uw handdoeken aan kunt ophangen. Let bij de aankoop goed op het vermogen dat u nodig heeft.

Radiatoren

Verwarming in de badkamer, met een mooie designradiator. Bekijk de verschillende radiatoren voor in de badkamer. Netjes afgewerkt en bijvoorbeeld met een handige thermostaat knop. Om eenvoudig de gewenste temperatuur in te stellen, zodat u daar vervolgens geen omkijken meer naar heeft.

We zijn uw specialist in verwarming voor de badkamer, zowel online als bij ons in de showroom. Bekijk de verschillende designradiatoren en andere vormen van verwarming. Inclusief alle materialen om die aan te kunnen sluiten of een onderdeel te kunnen vervangen.

Design verwarming: voor de badkamer

In de badkamer gebruikt u waarschijnlijk mooie materialen voor de douche, de wastafel en eventueel het toilet. Daar past dan ook een mooie vorm van verwarming bij. In de vorm van een designradiator. Het zijn radiatoren speciaal voor de badkamer, die extra netjes zijn afgewerkt. Goed van kwaliteit en met een mooie afwerking, bijvoorbeeld in hoogglans wit of een andere kleur.

U kunt de verwarming voor de badkamer bovendien gebruiken als handdoekradiator, om daar uw handdoeken mee te drogen. En liever helemaal geen radiator in de badkamer? Bekijk dan onze oplossingen voor vloerverwarming. Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden voor badkamerverwarming, iets waar onze specialisten u in de showroom graag over adviseren.

Badkamerverwarming: inclusief toebehoren

We zijn uw specialist in badkamerverwarming, inclusief de toebehoren die u daarbij nodig heeft. Zoekt u bijvoorbeeld naar een aansluitset voor de radiator, een thermostaatknop of een handdoekbeugel? U vindt ze eenvoudig online, net als bij ons in de showroom. Op die manier laten we u graag zien wat er beschikbaar is en kunnen we u daar bovendien goed over adviseren.

Bekijk de designradiatoren die u kunt bestellen of in de showroom kunt komen bekijken. Met advies door onze specialisten, bijvoorbeeld over de capaciteit van de radiatoren. Voor voldoende verwarming in de badkamer. Tegen koude voeten en om ervoor te zorgen dat u in een aangename temperatuur uit de douche en uit bad kunt stappen.

Verwarming voor de badkamer kopen

Verwarming voor de badkamer kopen en daarvoor op zoek naar mooie designradiatoren? Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daaruit online op uw gemak een keuze kunt maken. Op basis van hoge kwaliteit, gecombineerd met een mooi design voor in de badkamer.

Online en bij ons in de showroom, met advies door onze deskundigen. Zodat u kunt zorgen voor de verwarming van uw badkamer, net als eventueel in het toilet. Wij denken graag met u mee. Of bekijk online de verwarmingsproducten en radiatoren, die u direct kunt bestellen en vlot kunt laten leveren.