Urinoirs

Bent u op zoek naar een urinoir? Bij Douche Concurrent vindt u een groot assortiment urinoirs, in verschillende kleuren en modellen. Een urinoir is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast is het een hygiënische keuze, aangezien de kans klein op spetteren een stuk kleiner is.

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een urinoir is het toilet voor mannen bij uitstek. Het is een compact toilet dat u eenvoudig aan de wand kunt bevestigen. Het zorgt voor een ruimtebesparende oplossing, terwijl het gebruik ervan bovendien veel beter geschikt is voor mannen. Dankzij de hoogte van het urinoir is er minder kans op urine naast het toilet en neemt het spetteren af. Het is wat dat betreft zowel een hygiënische als een economische en een praktische keuze. Uiteraard heeft u de keuze uit een groot aantal urinoirs. U kunt online een keuze maken uit de verschillende modellen en die bijvoorbeeld vergelijken met de watervrije of de waterloze urinoirs.

Urinoirs te koop

Benieuwd welke urinoirs we te koop hebben? U kunt rekenen op een breed assortiment aan herentoiletten, uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gaat in verreweg de meeste gevallen om een wit urinoir, zodat dit mooi aansluit bij de strakke vormgeving in het sanitair. Zoekt u naar de urinoirs en wilt u er daarvan een aantal bestellen voor een openbare toiletruimte? Steeds meer mensen maken er ook thuis gebruik van. Een urinoir vormt een praktische en hygiënische keuze, zodat het steeds vaker een slim alternatief is naast het reguliere toilet voor vrouwen.

Urinoirs voor het sanitair

Gebruik maken van urinoirs in het sanitair en er op die manier voor zorgen dat u zowel de heren als de dames een eigen toilet kunt bieden? U kunt online een urinoir kopen. We zorgen er met de verschillende urinoirs te koop voor dat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken. Het is vervolgens natuurlijk van belang om deze op de juiste hoogte op te hangen en er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de installatie netjes wordt afgewerkt. We zorgen voor een uitgebreide handleiding, aan de hand waarvan u direct aan de slag kunt met de urinoirs of u dat uit handen kunt geven aan de specialist.

Urinoir kopen

U kunt online een urinoir kopen, we zorgen voor een breed gamma met verschillende modellen. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u qua design verschillende modellen en ontwerpen met elkaar vergelijken. Heeft u daar online een keuze uit kunnen maken? Een urinoir bestellen via de webshop is heel eenvoudig. Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag en maken we die klaar voor de verzending. Dat betekent dat u het urinoir snel in huis heeft om daar op korte termijn gebruik van te maken.