Toiletzittingen

Is uw toiletzitting toe aan vervanging? Of bent u verhuisd en wilt u graag een frisse start? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan toiletzittingen. U vindt de zittingen in verschillende afmetingen, kleuren en designs. De meeste toiletzittingen zijn al voorzien van SoftClose, maar Quick Release zien we ook steeds vaker.

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De toiletzitting is een belangrijk onderdeel van het totale toilet, aangezien dit het gedeelte is waar u daadwerkelijk gebruik van maakt als u gaat zitten. Bekijk de verschillende mooie en stijlvolle ontwerpen, bijvoorbeeld in combinatie met de softclose techniek. Met een softclose toiletzitting hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de sluiting daarvan, dit gebeurt altijd geleidelijk en zorgt voor een stijlvolle keuze.

De toiletzitting kennen we ook wel als de toiletbril of een toiletdeksel, in de verschillende gevallen gaat het om dezelfde producten. Het gaat om het gedeelte van het toilet waarop u kunt zitten en waarmee u de toiletpot kunt afsluiten. Een stijlvolle keuze zorgt voor een mooie aanblik van het totale toilet dat u heeft zitten.

Softclose toiletzittingen

Met name de soft close toiletzittingen zijn erg populair. U zorgt daarmee niet alleen voor een mooi ontwerp, u kunt andersom ook rekenen op een stijlvol gebruik. Bekijk bovendien ook de quick release toiletzittingen, die u gemakkelijker kunt openen en vervolgens op een stijlvolle wijze weer kunt sluiten. Het resultaat is een mooie toiletzitting die waarde toevoegt aan de rest van het toilet, zowel in de afzonderlijke toiletruimte als in de badkamer waar u de WC heeft staan. Met de WC zittingen op basis van softclose en quick release combineert u een stijlvol design met handige functionaliteiten.

Toiletzitting kopen

De toiletzittingen kunt u eenvoudig online kopen, net als de WC brillen en bijvoorbeeld de andere toiletonderdelen. Het is de moeite waard om er op uw gemak doorheen te bladeren, bijvoorbeeld om de verschillende toiletbrillen met elkaar te vergelijken of om die af te stemmen op de andere materialen die u in de badkamer of het toilet wilt gebruiken. We zorgen er met het grote online assortiment en onze eigen voorraad voor dat u een mooie toiletzitting kunt bestellen, waarmee wij er vervolgens voor zorgen dat u die snel in huis heeft.