Staande Toiletten Sets

Met de staande toiletsets heeft u in één keer alle benodigde materialen tot uw beschikking voor een nieuw staand toilet. De sets zijn inclusief staande toilet, wc-bril, stortbak en zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo hoeft u niet alle onderdelen één voor één uit te zoeken. Dat is handig! Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

De staande toiletsets vormen een robuuste keuze voor in het toilet en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Kies voor het bekende wit in de diverse modellen of ga voor de stoere keuze in bijvoorbeeld zwart. Dankzij de diverse kleuren stemt u het staande toilet eenvoudig af op de rest van het sanitair of het complete interieur in uw woning.

De staande toiletsets bevestigt u zowel aan de wand als op de grond, waardoor er een stevig geheel ontstaat waar u geen omkijken meer naar heeft. Het grote voordeel van de sets is dat u daarmee kiest voor het totaal aan materialen om het toilet te kunnen vervangen en er met de nieuwe WC voor te zorgen dat die weer jaren mee kan.

Staande toiletpotten met set

De staande WC-potten met een complete set zorgen ervoor dat u die compleet kunt vervangen. Bekijk bovendien de WC accessoires die u af kunt stemmen op het nieuwe ontwerp van de WC, zodat alles mooi op elkaar aansluit. De verschillende afwerkingen van de staande toiletpotten zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een goede keuze voor binnen het sanitair, waarmee u een design statement kunt maken.

Staand toilet kopen

Het staande toilet kunt u online kopen, met de sets zorgt u er eenvoudig voor dat u daar geen andere materialen meer bij nodig heeft. Specifiek op zoek naar een kindertoilet of benieuwd naar de mogelijkheden om daar ook de accessoires op af te stemmen? Wij zorgen er met het grote assortiment voor dat u er letterlijk alle kanten mee op kunt.

Bekijk daarnaast ook de hangende toiletsets en de duoblok toiletsets om inspiratie op te doen, we laten u daarmee graag zien wat er mogelijk is binnen het sanitair en in de badkamer. Staande toiletten sets bestellen kunt u eenvoudig vanuit huis doen via onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.