Duoblok Toiletten Sets

Met de duoblok toiletsets heeft u in één keer alle benodigde materialen tot uw beschikking voor een nieuw duobloktoilet. De sets zijn inclusief duoblok toilet, wc-bril en stortbak. Zo hoeft u niet alle onderdelen één voor één uit te zoeken. Dat is handig! Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

De duoblok toiletsets combineren een staand ontwerp met een maximale stabiliteit en stevigheid met een mooi voorkomen. Bekijk de staande toiletpotten in wit en de diverse andere kleuren, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat het sanitair een uitgesproken karakter krijgt. De toiletpotten voor een staande opstelling hebben bijvoorbeeld een breedte van 68cm, waarmee u kiest voor een comfortabel geheel dat toch heel compact oogt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u de keuze uit duoblok toiletsets met een lange levensduur.

Staand toilet met duoblok

Het staande toilet kennen we ook wel als een duoblok toilet. Dat heeft te maken met de gebruikte techniek om het toilet te gebruiken. Dankzij de complete sets voor een duoblok toilet heeft u daar verder geen omkijken meer naar en kunt u die zonder problemen installeren of dit overlaten aan de vakman. Met de set zorgen wij ervoor dat u de vakman alles kan aanleveren, die er vervolgens mee aan de slag gaat om het toilet voor u in orde te maken.

De duoblok toiletsets zijn geschikt voor een apart toilet en voor in de badkamer, u kunt daar op verschillende manieren gebruik van maken. Bekijk daarnaast ook de staande toiletsets en de hangende toiletsets, om online inspiratie op te doen. Op die manier zorgt u voor een mooi nieuw toilet, waar u de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Duoblok toiletset kopen

U kunt online de duoblok toiletset kopen, bestellen via de webshop is heel eenvoudig. Wij zorgen er met de verschillende modellen in wit en andere kleuren voor dat we die vanuit voorraad aan u kunnen leveren. Bekijk de verschillende duoblok toiletten die we leveren als een complete set om het u daarmee zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uw keuze uit onze duoblok toiletten sets kunt u vervolgens bestellen via onze webshop. De goede kwaliteit van onze topmerken zorgt ervoor dat u daar na de installatie geen omkijken meer naar heeft.