Toiletsets

Met de complete toiletsets heeft u in één keer alle benodigde materialen om het toilet aan te sluiten. De sets zijn inclusief toiletpot, wc-bril, stortbak en, indien van toepassing, de constructie om het toilet in de wand in te bouwen. Zo hoeft u niet alle onderdelen één voor één uit te zoeken. Dat is handig! Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

359 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

359 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Toiletsets zorgen voor een compleet toilet, inclusief de stortbak of bijvoorbeeld de constructie om deze aan de wand te bevestigen. Op zoek naar een staand toilet of een hangend toilet? Dankzij de complete toiletsets heeft u in één keer alle benodigde materialen tot uw beschikking om het toilet aan te sluiten. Dat is inclusief de knoppen die u kunt gebruiken om het toilet door te spoelen. Maak gebruik van de aanbieding toiletsets of zoek er ook de mooie accessoires bij, zodat u het toilet volledig naar wens kunt inrichten en u daar een scherpe prijs voor betaalt.

Toiletten en toiletsets

De toiletsets vormen een meer uitgebreide keuze dan de toiletten op zich. Er is sprake van een toiletpot, net als de toiletbril, de stortbak of de constructie om het toilet in de wand in te bouwen. Dit laatste is vooral van belang bij een hangend toilet, aangezien het tevens de constructie is waaraan het toilet in de wand zal komen te hangen. U kunt de verschillende toiletsets online met elkaar vergelijken. Het gaat om een compleet toilet, dat beschikbaar is in een aantal verschillende uitvoeringen. Op zoek naar een ondiep hangtoilet of gebruik maken van een vlakspoel toilet? Dankzij de sets heeft u alle onderdelen tot uw beschikking.

Toiletsets voor in de badkamer

De verschillende toiletsets zijn goed geschikt voor in de toiletruimte, daarnaast kun u er ook in de badkamer natuurlijk gebruik van maken. U kunt het complete toilet plaatsen waar u wilt, mits u de mogelijkheid heeft om die in te bouwen of neer te zitten. U kunt online gebruik maken van de toiletsets aanbiedingen of zoeken naar de accessoires die u daarbij wilt gebruiken. We maken het u graag gemakkelijk bij Douche Concurrent, bijvoorbeeld met lage prijzen voor hoogwaardige materialen.

Toiletset kopen

De toiletsets kunt u gewoon online kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Wilt u online inspiratie opdoen of juist op zoek naar een specifiek model? Blader door ons uitgebreide assortiment om daar een goed beeld van te krijgen en hier online een keuze uit te maken. Online een van de toiletsets bestellen? We gaan daar meteen mee aan de slag en maken de verzending naar uw adres in orde. Dat betekent dat u er vlot de beschikking over heeft. De handleiding bij de toiletsets maakt het eenvoudig om die te (laten) installeren en aansluiten.