Fonteinkraan

Is uw fonteinkraan aan vervanging toe? Of wilt u graag uw toiletruimte upgraden met een nieuwe design? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan fonteinkranen, in verschillende afmetingen en designs. U kunt kranen makkelijk combineren met verschillende fonteintjes, maar let bij de aanschaf wel goed op de manier van aansluiten.

238 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

238 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Fonteinkraan

De fonteinkraan is de kleine keuze voor in het toilet, zodat deze goed past bij het fonteintje dat u daar heeft hangen. Uiteraard zijn er verschillende kranen beschikbaar, bijvoorbeeld van topmerken zoals Wiesbaden en Best Design. We zorgen er met de chromen en RVS kranen voor dat u de keuze heeft uit verschillende materialen.

De fonteinkraan is over het algemeen alleen aangesloten op het koude water, waardoor het niet nodig is om gebruik te maken van een mengkraan. Dat neemt niet weg dat het ontwerp wel in lijn kan zijn met dat van de andere kranen in de badkamer of wellicht in de keuken. Op die manier draagt de fonteinkraan bij aan een stijlvolle inrichting.

Ontwerp van de fonteinkraan

Bekijk de verschillende ontwerpen van de fonteinkranen en let ondertussen op de functionaliteit daarvan. Een enkele hendel of greep maakt het gemakkelijk om de kraan te bedienen, net als een draaiknop of zelfs de rotatie van een deel van de uitloop van de kraan. Vervolgens kunt u uw fonteinkraan eenvoudig online bestellen.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er met de fonteinkraan voor in het toilet voor dat u de handen er prettig onder kunt wassen en dat het ontwerp mooi aansluit bij bijvoorbeeld het toiletgarnituur dat u heeft hangen. U kunt dan denken aan de WC-rolhouder en de houder voor de toiletborstel, bijvoorbeeld uitgevoerd in RVS of chroom. We bieden u dan graag de mogelijkheid om ook de fonteinkraan daarop af te stemmen.

Fonteinkraan kopen

Online een fonteinkraan kopen en daarvoor op zoek naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn? Vergelijk ze online op basis van het ontwerp of de gebruike materialen, zodat u een eenduidige stijl kunt kiezen voor in al het sanitair.

Uiteraard hebben we de fonteinkranen die u kunt kopen netjes op voorraad en kunt u die bij ons in de showroom komen bekijken. We laten u daar graag zien wat er mogelijk is of kunnen aangeven waar u op dient te letten bij de keuze voor een goede fonteinkraan.