Toiletbrillen

Is uw toiletbril toe aan vervanging? Of bent u verhuisd en wilt u graag een frisse start? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan toiletbrillen. U vindt de brillen in verschillende afmetingen, kleuren en designs. De meeste toiletbrillen zijn al voorzien van SoftClose, maar Quick Release zien we ook steeds vaker.

112 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

112 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Online toiletbril kopen

Een toiletbril of toiletzitting is er in verschillende soorten en maten. Van heel eenvoudig wit en goedkoop tot meer luxe in bijvoorbeeld diverse soorten hout. Op zoek naar een softclose toiletbril die zorgt voor een elegante manier van sluiten? Dankzij de diverse WC brillen is het de moeite waard om daar online op uw gemak doorheen te bladeren. We zorgen voor scherpe aanbiedingen voor de  verschillende brillen, zodat u het toilet op een voordelige manier kunt afwerken. Het is de moeite waard om de diverse modellen met elkaar te vergelijken en goed te kijken naar de gebruikte materialen. Op die manier kunt u een keuze maken uit de toiletbrillen en heeft u daar vervolgens zo lang mogelijk plezier van.

Toiletbril aanbiedingen

Vooral benieuwd naar de toiletbril aanbiedingen? Ze bieden u de mogelijkheid om voordelig voor een nieuw exemplaar te zorgen. Is de WC bril kapot en moet u zo snel mogelijk een nieuwe hebben of wilt u een eenvoudige toiletzitting vervangen door een meer luxe exemplaar? Het is de moeite waard om online de verschillende toiletbrillen in de aanbieding te bekijken. Vanuit de outlet tot aan de luxe modellen, u kunt bij ons in ieder geval rekenen op een vlotte verzending naar uw adres. We zorgen er met de toiletbrillen voor dat u het toilet op een nette manier kunt afwerken en u er prettig kunt plaatsnemen.

WC bril kopen

We spreken van toiletbrillen of WC brillen, het gaat om dezelfde producten. Op zoek naar de softclose toiletbrillen die op een voorzichtige wijze sluiten of is een regulier exemplaar voldoende? Kijk bovendien goed naar de afstand tussen de scharnieren. Die dient aan te sluiten bij de toiletpot dat u heeft zitten, zodat de bril er goed op past. Meet dit op voorhand op, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. U kunt verschillende WC bril of toiletbril kopen, we zorgen online voor een breed assortiment waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Toiletbril of wc bril bestellen

Een van de toiletbrillen bestellen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? We gaan met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat we die snel in orde maken. Dat betekent dat de bril klaar is voor de verzending naar uw adres. Uiteraard leveren we een handige handleiding met de toiletbrillen mee, zodat goed duidelijk is hoe u die kunt (laten) monteren op de toiletpot die u heeft staan. Zodra de toiletbril op het toiletpot zit is het direct mogelijk om daar gebruik van te maken en kan de eventuele oude WC bril dus weg.