Handdrogers

Bent u opzoek naar een handdroger? Bij Douche Concurrent vindt u verschillende handdrogers! Let bij de aanschaf van uw handdroger op het vermogen, het materiaal en de droogtijd. Ook het geluidsniveau en de kleur zijn natuurlijk van belang.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op toiletten
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Een handdroger koopt u bij ons online of in de showroom. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er altijd handdrogers zijn die voldoen aan uw wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom een handdroger?

Een handdroger is een handig onderdeel bij het schoonmaken van uw handen. Het is van belang dat u de toiletruimte na een bezoek aan het toilet met schone handen verlaat. Droge handen zijn essentieel, omdat natte handen tot 1000 keer meer bacteriën verspreiden op alles wat ze aanraken. Een handdroger bij uw toilet blaast lucht op uw handen, waardoor het aanwezige water verdampt. Handdrogers gaan onmetelijk lang mee en hebben weinig onderhoud nodig.

De elektrische handdroger

Het drogen van uw handen met handdoekjes is verleden tijd door de komst van de elektrische handdroger. Uw handen drogen met warme lucht is ideaal en heeft veel pluspunten! De elektrische handdroger gebruikt door zijn moderne techniek weinig energie. De handdrogers hebben hierdoor minder impact op het milieu dan de losse handdoekjes waarmee u uw handen kunt drogen. Handdoekjes zorgen voor rommel, verstopping en dispensers zijn vaak leeg, waardoor handen niet gedroogd kunnen worden. De handdroger start met het blazen van warme lucht zonder dat deze aangeraakt hoeft te worden. Natuurlijk hoeft u een handdroger nooit bij te vullen, wat veel werk en voorraad scheelt. Verder is een handdroger ook gemakkelijk schoon te maken.

Dyson handdroger: veel voordelen

Een Dyson handdroger heeft vele voordelen. Zo is een Dyson handdroger kostenverlagend, zorgt het voor minder afval, bespaart het ruimte in de toiletruimte en is de handdroger ook nog vrijwel geruisloos. De Dyson handdrogers zijn voorzien een HEPA-filter. Een HEPA-filter zorgt ervoor dat uw handen in minder dan 15 seconden met schone lucht gedroogd worden. Dit komt doordat het filter van de handdroger 99,95% van de bacteriën uit de lucht filtert. Omdat u bij het gebruik van deze handdrogers geen handdoekjes meer nodig heeft, bespaart dit papier. Dit is goed voor het milieu en zorgt voor een schonere toiletruimte.

Modellen handdroger in uw toilet

Binnen ons assortiment hebben we diverse modellen handdroger voor in uw toilet. Zo hebben we naast de elektrische handdroger ook de droogkranen. Het voordeel van een droogkraan is dat het vaak twee-in-een is. U kunt er zowel uw handen mee wassen als mee drogen. U kunt de droogkraan ophangen boven uw wastafel met waskommen. Omdat de kraan automatisch schakelt tussen water en lucht, hoeft u ook bij deze droogkraan geen knoppen aan te raken.

Handdroger kopen: online of in de showroom

Heeft u ons assortiment bekeken en een handdroger gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan hoeft u de handdroger alleen nog maar te bestellen. Dit kan zowel online als in een van onze showrooms. Kiest u ervoor om de handdroger online te bestellen? Dan gaan we gelijk voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat de verzending zo snel mogelijk in orde is en uw kant op komt. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze showrooms. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de handdrogers. Een handdroger kopen? Kies voor Douche Concurrent.