Accessoires set

Met onze prachtige accessoiresets heeft u alle accessoires in één keer bij elkaar. Bij Douche Concurrent heeft u keuze aan verschillende accessoiresets, met onder andere toiletrolhouders, handdoekhaakjes of WC borstel. Heel handig, want zo heeft u al uw accessoires in één stijl.

35 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

35 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een toilet accessoires set combineert de verschillende belangrijke onderdelen. U kunt in ieder geval rekenen op de WC-rolhouder, de WC borstel en uiteraard de houder voor de reserverollen. De sets kunnen daarnaast bestaan uit bijvoorbeeld WC haakjes of de handdoekringen waar u gebruik van kunt maken. De verschillende producten uit de toilet accessoires set zorgen er op het toilet voor dat u de benodigde spullen direct voor handen heeft. Kijk zowel naar de functionele eigenschappen als de uitstraling hiervan, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van RVS of chroom.

Toilet accessoires set goedkoop aanschaffen

Goedkoop een complete toilet accessoires set aanschaffen? Wij zorgen er in de outlet met toilet accessoires voor dat u daar standaard een scherpe prijs voor betaalt. Bovendien kunt u regelmatig rekenen op aanbiedingen. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op hoge kwaliteit accessoires met de kwaliteit van A-merken, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Het is wat dat betreft de moeite waard om er eens doorheen te bladeren en wellicht een toilet accessoires set goedkoop op de kop te tikken.

Toilet accessoires set in RVS of chroom

Kijk goed naar de inhoud van de toilet accessoires set, net als naar de gebruikte materialen. Heeft u al een paar accessoires zitten of wilt u de set voor op het toilet graag afstemmen op de set die u in de badkamer gebruikt? Het is de moeite waard om bijvoorbeeld de sets in RVS en chroom van elkaar te onderscheiden. Bovendien is er een toilet accessoires set in het zwart of in het wit beschikbaar, zodat u de mogelijkheid heeft de uitstraling bij de rest van het toilet of de badkamer te kiezen. Blader er op uw gemak doorheen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is op het gebied van toiletaccessoires.

Toilet accessoires kopen

De verschillende toilet accessoires kopen en daarvoor het liefst gebruik maken van een complete set? Dankzij de toilet accessoires set hoeft u de diverse onderdelen niet zelf bij elkaar te zoeken. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat we het geheel klaar maken voor de verzending en zo snel mogelijk naar uw adres versturen. U heeft de set met accessoires vlot in huis, zodat u die direct kunt (laten) monteren. Uiteraard leveren we er een handige handleiding bij, zodat u daar desgewenst ook zelf goed mee uit de voeten kunt. Uw perfecte accessoires set bestellen doet u daarom het makkelijkst online in onze webshop.