Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet dat op de grond bevestigd is. Ook bij onze staande toiletten heeft u veel keus tussen verschillende designs, afmetingen en opties. Let er bij de aanschaf van een staand toilet op of het diepspoel of vlakspoel heeft. Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

De staande toiletten vormen de goedkoopste keuze voor in de toiletruimte, al heeft u aan de andere kant de keuze uit diverse topmerken en stijlvolle modellen. Heeft u een toiletpot op de grond staan en zoekt u naar een nieuw model of wilt u een nieuwe toiletruimte inrichten met een van de staande toiletten? U heeft online de keuze uit topmodellen met A-merk kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant standaard een lage prijs voor betaalt.

Staand of hangend toilet

Bekijk de verschillende staande toiletten en de hangende toiletten die er beschikbaar zijn, zodat u daar eenvoudig een keuze uit kunt maken. Het is een goed idee om naar de prijs van het toilet te kijken, al kunt u daarnaast een WC kopen op basis van de vormgeving en bijvoorbeeld het type toilet. Gaat uw voorkeur uit naar een vlakspoel toilet of bent u juist op zoek naar de andere staande toiletten die er beschikbaar zijn? Van de modellen met een inbouwreservoir tot de losse toiletpotten, we zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment waar u online een keuze uit kunt maken.

Verhoogd toilet kopen

Online een van de staande toiletten kopen en specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een verhoogd toilet? U zorgt er daarmee voor dat u wat hoger kunt zitten, zodat het bijvoorbeeld gemakkelijker is om daarna weer op te staan. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zowel binnen de staande als de hangende toiletten. Blader er op uw gemak doorheen en koop online het hangende of staande toilet dat u wenst. Wij zorgen voor diverse modellen van goede kwaliteit, uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen met een lange levensduur.

Staande toiletten en toilet accessoires

Een van de staande toiletten kopen en daarnaast op zoek naar mooie accessoires? Bekijk bijvoorbeeld de toilet accessoires in chroom, net als in RVS. Er zijn diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar, van heel klassiek tot meer modern. Een keuze maken uit de verschillende staande toiletten die er beschikbaar zijn? Kijk goed naar de spoelvorm, de kleur en bijvoorbeeld de diepte van het staande toilet. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken uit de diverse modellen bij ons uit de webshop en uw perfecte staande toilet eenvoudig bestellen. We gaan direct met uw bestelling aan de slag en maken die klaar voor de verzending. Dit betekent dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van een van de staande toiletten.