Inbouwreservoirs

Om een hangend toilet te kunnen installeren, heeft u een inbouwreservoir nodig. Dit reservoir werkt u weg in de wand, zodat alleen het toilet en de bedieningsknop nog zichtbaar zijn. Op deze manier is uw toiletruimte of badkamer nog makkelijker schoon te maken. Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.
Stel zelf uw eigen toiletset samen

21 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

21 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De inbouwreservoirs uit ons assortiment vormen de basis voor een hangtoilet. Ze combineren een stevige constructie met zowel het waterreservoir, de aansluiting op de waterleiding en de afvoer. De reservoirs laten zich op een eenvoudige wijze inbouwen in de wand of een nieuw te bouwen wandje, zodat u het toilet op kunt hangen en de techniek netjes weg kunt (laten) werken. Uiteraard zijn er verschillende topmerken voor de inbouwreservoirs beschikbaar, zodat u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Kijk goed naar de afmetingen van het reservoir en bijvoorbeeld de hoeveelheid water die deze kan bevatten.

Laag inbouwreservoir

Binnen de inbouwreservoirs op zoek naar een specifiek laag model? Een laag inbouwreservoir vormt een goede keuze wanneer u een beperkte ruimte heeft om het geheel in te bouwen of dit beter uitkomt binnen het ontwerp. Houd er rekening mee dat het reservoir over het algemeen wat ‘dikker’ zal zijn, waardoor dit  verder naar voren komt in de toiletruimte en er iets meer ruimte verloren gaat. Tegenover het lage inbouwreservoir staat het hoge model dat op een meer smalle wijze is vormgegeven. Dat vormt vooral een goede keuze in een compacte toiletruimte, waar u toch graag gebruik wilt maken van een hangend toilet.

Hoekreservoir voor hangtoilet

Het hangtoilet in de hoek plaatsen? Voor een hoek WC is er een specifiek type inbouwreservoir beschikbaar. Er is sprake van het hoekreservoir voor het hangtoilet, dat technisch op een vergelijkbare manier in elkaar zit, maar qua opbouw duidelijk verschilt. Het is op die manier mogelijk om het toilet in de hoek te plaatsen en voor een mooi hangend of zwevend model te zorgen. U kunt dankzij het speciale inbouwreservoir een hoektoilet creëren, zodat u in de toiletruimte bijvoorbeeld zo slim mogelijk om kunt gaan met de beschikbare ruimte. De verschillende inbouwreservoirs voor het sanitair zorgen voor een mooie stijlvolle oplossing.

Inbouwreservoir kopen

Wilt u een inbouwreservoir kopen en zoekt u naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn? We maken het u online graag gemakkelijk om inspiratie op te doen of specifiek op zoek te gaan naar het type inbouwreservoir dat u aanspreekt. Blader door ons uitgebreide online assortiment, we zorgen er bij Douche Concurrent voor dat u het inbouwreservoir van uw keuze kunt bestellen. Bovendien maken we de verzending zo snel mogelijk voor u in orde, zodat u het inbouwreservoir snel tot uw beschikking heeft en u daarmee aan de slag kunt.