Hangende toiletten

Een hangend toilet, of ook wel wandcloset genoemd, heeft een moderne uitstraling. Let er bij de aankoop van een hangend toilet vooral op of het toilet vlakspoel of diepspoel heeft. Daarnaast heeft u ook voldoende keus wat betreft kleur en design. Kies het toilet dat bij u past! Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.
Stel zelf uw eigen toiletset samen

137 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

137 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Hangend toilet

Een hangend toilet zorgt voor een mooi stijlvol karakter in de toiletruimte. We spreken ook wel van een hangtoilet, een hangcloset of een zwevend toilet. De toiletpot wordt aan de muur bevestigd, door middel van een stevige constructie achter de tegelwand. Dit zorgt voor een voldoende stevige constructie, waarbij zelfs zware belasting op de toiletpot niet tot problemen zal leiden. Benieuwd naar de verschillende hangende toiletten die er beschikbaar zijn? Vergelijk de spoelvorm, de kleur en bijvoorbeeld de diepte van het toilet dat u koopt. Op die manier onderscheiden de verschillende hangende toiletten zich van elkaar en kunt u daar een keuze uit maken.

Hangende WC of wandcloset

Een hangende WC wordt ook wel wandcloset genoemd en heeft een mooie moderne uitstraling, vooral wanneer u voor een van de strak vormgegeven exemplaren kiest. Daarnaast heeft het zwevende toiletpot nog een ander belangrijk voordeel. Een hangend toilet maakt het een stuk gemakkelijker om eronder schoon te maken dan een staande toilet, bijvoorbeeld wanneer u de vloer wilt dweilen of u die wilt stofzuigen. Voor veel mensen vormen de hangende toiletten de beste toiletpot, het is de moeite waard om goed naar de verschillende modellen te kijken. Specifiek op zoek naar een ondiepe toiletpot of een van de andere modellen? Wij zorgen voor een groot aantal hangende toiletten.

Vlakspoel toiletpot monteren

Binnen de hangende toiletten vindt u onder andere de vlakspoel toiletten. Uiteraard zijn er andere spoelvormen beschikbaar en kunt u bijvoorbeeld een duoblok bestellen. Wat dat betreft kunt u het type hangende WC kopen dat u op het oog heeft, nog los van de uitstraling hiervan. Zodra u een goed beeld heeft van het type dat u wenst kunt u kijken naar de vormgeving van de hangende toiletten. Uiteraard kunt u online nagaan wat de vrijhangend toilet prijs is, zodat u op voorhand goed weet waar u rekening mee dient te houden. U kunt bij Douche Concurrent rekenen op de kwaliteit van A-merken, terwijl u aan de andere kant een lage prijs betaalt voor de hangende toiletten.

Zwevende toiletpot kopen

Wilt u een zwevend toilet kopen en daar liever niet teveel voor betalen? Zowel de ondiepe toiletpot als de andere modellen zijn voordelig beschikbaar. U kunt een hangend toilet eenvoudig online bestellen. U kunt rekenen op goede kwaliteit van de materialen, uiteraard in combinatie met een vlotte verzending. We maken uw bestelling zo snel mogelijk voor u klaar, zodat u uw hangend toilet of wandcloset vlot in huis heeft en u die snel kunt (laten) aansluiten.