Duoblokreservoirs

Wanneer u een staand toilet heeft staan, heeft u hier ook een duoblokreservoir bij nodig. Dit is uw waterreservoir, verdeeld in twee compartimenten: één voor een kleine spoelen en één voor een grote spoeling. Dit maakt het duoblokreservoir zuiniger dan traditionele toiletten. Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

De duoblokreservoirs vormen een compacte en goede keuze bij een staand toilet op de grond. Het reservoir bestaat uit twee compartimenten, waardoor het mogelijk is om een kleine spoeling of een grote spoeling te doen. Dit maakt de duoblokreservoir een stuk zuiniger dan de traditionele enkele reservoirs. Het was toen niet mogelijk om uit een grote of kleine spoeling te kiezen, waardoor er altijd sprake was van het volledige watergebruik. Dat is nu niet meer het geval, u heeft de keuze uit meerdere modellen die het eenvoudig maken om zelf te bepalen hoeveel water er gebruikt moet worden.

Compact duoblokreservoir

De duoblokreservoir die u online kunt kopen zijn bovendien compact uitgevoerd, om optimaal gebruik te maken van de ruimte die er beschikbaar is. Dat betekent dat er in de toiletruimte zo min mogelijk ruimte verloren zal gaan, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een grote capaciteit. Het compacte model is minder diep dan de traditionele duoblokreservoirs, waardoor er minder ruimte verloren zal gaan. In de verschillende gevallen is er sprake van een binnenwerk, dat ervoor zorgt dat u hier op een degelijke manier gebruik van kunt maken.

Online duoblokreservoir kopen

Op zoek naar een van de duoblokreservoirs of die op uw gemak met elkaar vergelijken? We maken het u graag eenvoudig, u kunt online een van de duoblokreservoirs kopen. Bekijk de verschillende modellen en zet de verschillen op een rij. Zoekt u specifiek naar een compact model of wellicht een traditionele uitvoering? In de beide gevallen bent u bij ons online aan het juiste adres. Wij zorgen er met de reservoirs voor het toilet voor dat u die door kunt spoelen. Het duoblok maakt ze goed geschikt om zuiniger om te gaan met het water dat er benodigd is. En het bestellen van een duoblokreservoir kan eenvoudig online.