Bedieningsplaten

Een bedieningsplaat zorgt ervoor dat u het toilet kunt doortrekken. Het is dus een onmisbare toevoeging aan uw toilet! U vindt bij ons bedieningsplaten in diverse formaten, kleuren, afwerkingen en designs. Er is dus altijd wel een bedieningsplaat die aansluit op uw wensen. Bekijk hieronder ons aanbod!

160 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

160 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een bedieningsplaat is een essentieel onderdeel bij uw toilet! U heeft een bedieningsplaat, ook wel bedieningspaneel of drukplaat genoemd, namelijk nodig om de spoeling te kunnen starten. Dit doet u door op de knop te drukken. Binnen ons assortiment vindt u vele verschillende soorten bedieningsplaten, waardoor er altijd wel een is die aansluit op al uw wensen.

Een bedieningsplaat: vele kleuren en designs

Wij begrijpen heel goed dat het prettig is als uw bedieningsplaat goed past bij de stijl van de ruimte. Het is een klein detail, maar het kan een groot verschil maken. U vindt bij ons een ruim aanbod met bedieningsplaten in diverse kleuren en design. Heeft u bijvoorbeeld een industriële stijl in uw badkamer of toiletruimte? Kies dan voor een zwarte bedieningsplaat of een grijze bedieningsplaat. Wilt u een luxe sfeer creëren? Kies dan voor een bedieningsplaat in een koperen of gouden kleur. Wilt u liever een matte of een glanzende afwerking? Wij hebben het allebei!

Een bedieningsplaat met een dubbele spoeltechniek

Tegenwoordig zijn vrijwel alle bedieningsplaten voorzien van een dubbele spoeltechniek. Dit houdt in dat er twee knoppen op de plaat zitten: een grote en een kleine knop. Met de grote knop start u een grote spoeling en met de kleine knop start u een kleine spoeling. Door vaker te kiezen voor de kleine spoeling maakt u gebruik van minder water. Dit kan er weer voor zorgen dat uw waterrekening aan het einde van het jaar een stuk lager is. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor het milieu om gebruik te maken van minder water! Een bedieningsplaat met een dubbele spoeltechniek is dus een duurzame keuze voor in uw badkamer of toilet.

Bedieningsplaten van diverse merken

Binnen ons assortiment vindt u bedieningsplaten van diverse merken! Grohe, Hotbath, Geberit en Wiesbaden zijn een aantal voorbeelden van grote merken die wij verkopen. Bij het kiezen van een merk is het voornamelijk belangrijk om te kijken naar het merk van uw toiletpot en de aansluiting. Heeft u al een toiletpot van een bepaald merk? Kies dan voor een bedieningsplaat van hetzelfde merk! U weet dan zeker dat alles goed op elkaar aansluit.

Een nieuwe bedieningsplaat kopen bij Douche Concurrent

Heeft u een bedieningsplaat gevonden die voldoet aan al uw eisen? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online bij Douche Concurrent! U plaatst uw bestelling in het winkelmandje, volgt het bestelproces en kiest u favoriete betaalmethode. Wij zorgen dan dat de bedieningsplaat zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Wilt u liever nog een aantal bedieningsplaten in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of onze showroom in Schiedam. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en natuurlijk te inspireren. Wilt u enkel een vraag stellen over een bedieningsplaat? Neem dan contact op met onze klantenservice!