Toiletten

Een nieuw toilet kunt u vinden in verschillende soorten en afmetingen. U kunt kiezen voor een hangend toilet of een staand toilet. Beiden zijn enorm populair en hebben hun eigen voordelen. Daarnaast kunt u uw toilet verfraaien met een luxe bedieningsplaat of diverse andere opties. Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op toiletten
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Toilet kopen

Een nieuw toilet: online bestellen of bij ons in de showroom. Staand en hangend of met een randloze afwerking. Bekijk de verschillende mooie toiletten, waarmee u naast functie tevens kiest voor stijl. Benieuwd waar op te letten als u een toilet gaat kopen of al specifiek op zoek naar een bepaald model? We maken het u graag gemakkelijk, met ons uitgebreide assortiment.

Bekijk de verschillende toiletpotten en wandclosetten. Voor een mooi wandtoilet om op te hangen of een staand model waarmee u de huidige kunt vervangen. Wij helpen u graag inspiratie op te doen of kunnen u bij ons in de showroom meer vertellen over hoe u het toilet compleet kunt kopen.

Toilet kopen: waar op letten?

Een toilet kopen en benieuwd waar op te letten? Kijk allereerst naar het type toilet: staand of hangend. En vervolgens het type reservoir waar u gebruik van maakt. Er bestaan grote(re) reservoirs met meer diepte, net als extra smalle modellen om meer ruimte over te houden in de toiletruimte. Onze specialisten kunnen u daar goed over adviseren. Net als over de diverse toiletbrillen. Bijvoorbeeld met softclose en een eenvoudig systeem om de bril te verwijderen. Zodat u het toilet gemakkelijk kunt schoonmaken.

We zijn uw specialisten voor het toilet, zowel online als in de showroom. We zorgen ervoor dat u een randloos toilet kunt uitzoeken of dat u gebruik kunt maken van de complete toiletsets. Net als een eigen urinoir of een inbouwreservoir, dat past bij een hangend toilet.

Toilet: compleet en klaar voor gebruik

Koop een toilet compleet en zorg er daarmee voor dat het hangende of staande toilet meteen klaar is voor gebruik. Bijvoorbeeld met een duoblokreservoir en een luxe WC-bril. Die vanzelf voorzichtig dichtgaat, zodat u daar geen rekening meer mee hoeft te houden na het gebruik.

Staand of hangend

Uiteraard heeft u de keuze uit een mooi hangend toilet of een staand toilet. Vervang het huidige model door een nieuwe en kies daarbij voor zwevend of voor staand, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. En zoek er een bijpassende toiletkraan bij uit voor het fonteintje, zodat het plaatje compleet is.

Tip: optisch meer ruimte creëren in de toiletruimte? Kies voor een hangend toilet. De vloer blijft dan vrij, waardoor de ruimte groter oogt. En waardoor u de vloer gemakkelijker kunt schoonhouden.

Toilet kopen: online en in de showroom

Een toilet kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Uw perfecte toilet bestellen kan eenvoudig online of bij ons in de showroom. Kies een compleet toilet, een staand of hangend model. Wij vertellen u graag waar op te letten, zodat u een goede keuze kunt maken voor een nieuw toilet.