XL Tegels

Niet iedereen is gezegend met een grote badkamer. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de kleine ruimte groter te laten lijken dan deze daadwerkelijk is. Tijdens de verbouwing begint dit met het kiezen van de juiste tegel, want de formaten en vormen kunnen bijdragen aan een ruimtelijk effect in uw badkamer. Bestel daarom onze XL tegels als u de omgeving optisch wilt vergroten.

27 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

27 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

XL tegels voor een ruimtelijk effect

Grotere tegels bedekken uiteraard een grotere oppervlakte dan tegels met een klein formaat. Wanneer u besluit om XL tegels in uw badkamer te plaatsen, dan zult u zien dat hierdoor minder voegen nodig zijn en dat precies wat zal zorgen voor een groter ogende ruimte. Bij XL tegels zijn er namelijk minder onderbrekingen zichtbaar, waardoor de badkamer ruimer lijkt dan deze eigenlijk is. Dit effect kunt u versterken door voor gerectificeerde XL tegels te gaan: dankzij de rechte hoeken van deze tegels zijn smallere voegen voldoende. Op die manier vallen de voegen nóg minder op.

Ook heeft u met XL tegels keus uit diverse vormen. Door langwerpige XL tegels te plaatsen lijken wanden en vloeren breder, zeker wanneer u besluit om in kruisverband of visgraatverband te tegelen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar vierkante XL tegels, dan kunt u een vergelijkbaar effect veroorzaken door middel van diagonaalverband.

Tevens adviseren wij voor een ruimtelijk effect te kiezen voor lichtgekleurde XL tegels. Hierbij kunt u denken aan wit, beige en lichtgrijs. Deze heldere XL tegels absorberen het licht niet, maar zorgen juist voor een weerkaatsing. Hiermee creëert u eenvoudig een optische vergroting in uw badkamer.

Ruime keus uit XL tegels

Bij XL tegels zit u niet vast aan een specifieke materiaal, vorm of afwerking. Integendeel, bij Douche Concurrent zijn veel opties beschikbaar die uw badkamer een fantastisch uiterlijk kunnen geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de elegantie van 75x75 tegels of juist de stoere uitstraling van onze 81x81 tegels? Ook hebben we XL tegels in zeer diverse stijlen, welke uw badkamer moeiteloos nieuw leven inblazen. Zo kunt u kiezen voor het moderne uiterlijk van beton of juist het klassieke van marmer.

Wij begrijpen dat de knoop doorhakken met zoveel opties niet altijd even makkelijk is, maar u staat er zeker niet alleen voor. Neem voor advies contact op met onze specialisten of ga het gesprek met hen aan in één van onze showrooms. Zo kunt u nog sneller aan de gang met uw renovatie!