XXL wandtegels

Luxe, eenheid en rust? Dat bereikt u het best met XXL wandtegels. Grootformaat tegels brengen verschillende voordelen met zich mee die ze geschikt maakt voor iedere ruimte in huis, zelfs de kleinere kamers. Bovendien vindt u bij Douche Concurrent diverse exemplaren die van de muur een kunstwerk maken. Bekijk ons volledige assortiment online.

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De effecten van XXL wandtegels

XXL wandtegels worden met de dag populairder en dat heeft zo z’n redenen. Vooral het feit dat grote formaten op de muur zorgen voor een ruimtelijk effect maakt ze erg geliefd. Omdat de tegels meer van de wand bedekken, zijn er minder voegen nodig op de gehele oppervlakte. Dit zorgt voor een optische vergroting in de ruimte.

Ook zorgt het kleiner aantal voeglijnen voor meer rust, want de ogen worden minder afgeleid door de onderbrekingen op de muur. U kunt dit effect zelf versterken door dezelfde (of vergelijkbare) kleur te kiezen voor zowel de XXL wandtegels als de voegen. Hierdoor vallen de onderbrekingen namelijk minder op.

XXL wandtegels: hygiënische keus

Een ander voordeel van XXL wandtegels is dat het hygiënischer is en ook op dit gebied spelen de voegen een rol. De tegels zelf hebben een glad oppervlak, waar vuil zich nauwelijks aan kan hechten. De viezigheid nestelt zich in de voeglijnen ernaast. Omdat u minder voegen nodig heeft, heeft u ook minder plekken om te boenen.

Keramische XXL wandtegels zijn qua onderhoud de ideale keus: het materiaal staat bekend om de vlekbestendigheid. Deze tegels kunt u eenvoudig reinigen met een sopje of zelfs een vochtige doek. Daarnaast is het goed bestand tegen vocht, waardoor de XXL wandtegels ook prima in de badkamer geplaatst kunnen worden.

XXL wandtegels bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u mooie XXL wandtegels waar u jarenlang veel plezier aan zult beleven. Kies bijvoorbeeld voor tegels van 120x120 of 120x260 op de muur voor een elegante look.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of persoonlijk advies, dan staan onze specialisten voor u klaar. Stap één van onze showrooms eens binnen of neem vanuit huis contact met ons op via onze contactgegevens. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte XXL wandtegels!