Wandtegels 60x60 wit mat

Wie zegt dat mat wit een saaie keus is? Wij in ieder geval niet! In ons assortiment vindt u verschillende wandtegels 60x60 in wit mat die zullen zorgen voor een mooi eindresultaat op de muur. Bekijk het volledige aanbod op onze website en bestel uw favoriet eenvoudig online.

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 60x60 wit mat: diverse stijlen

Er zijn van wandtegels 60x60 in wit mat niet alleen neutrale opties verkrijgbaar. Bij Douche Concurrent heeft u namelijk keus uit diverse stijlen die prachtige gecombineerd kunnen worden met het interieur dat u al in huis heeft.

Een robuuste look creëert u eenvoudig met wandtegels 60x60 in mat wit met de betonlook. Door middel van subtiele kleurverschillen op de tegel krijgt de muur een wat ruwer uiterlijk, iets wat bijvoorbeeld uitstekend past bij een industriële stijl.

Voor een luxer gevoel adviseren wij wandtegels 60x60 in wit mat met een natuurstenen stijl. U kunt kiezen voor een kalme en simpele variant, maar ook voor een tegel met marmernerven. Deze tegels zijn perfect om van een kale muur een chic kunstwerk te maken.

Keramische wandtegels 60x60 wit mat

Hoewel de tegels in ons assortiment voorzien zijn van bijzondere patronen, zijn de meesten wel gemaakt van keramiek. Dit materiaal is geliefd, vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen die het bezit. Keramische wandtegels 60x60 in wit mat zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en te houden.

Een extra voordeel van keramiek is dat het goed bestand is tegen water. Dit maakt deze wandtegels 60x60 in wit mat ook geschikt voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken.

Wandtegels 60x60 wit mat kopen bij Douche Concurrent

Kunt u niet wachten om de wandtegels 60x60 in wit mat te plaatsen? Online kunt u de tegels eenvoudig bestellen, waarna ze snel geleverd zullen worden. De start van de verbouwing komt zo snel dichterbij!

Mocht de keus niet zo simpel zijn, schroom dan niet om het gesprek aan te gaan met onze specialisten. We helpen u graag verder, want met meer informatie en persoonlijk advies is de kans op een miskoop erg klein. Neem hiervoor contact op via onze contactgegevens of bezoek één van onze showrooms.