Wandtegels wit 30x60

Voor mooie wandtegels in wit van 30x60 bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende varianten die met gemak zorgen voor een spectaculair resultaat aan de muur. Bekijk ons assortiment online of in één van onze showrooms, en bestel eenvoudig uw favoriet!

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Waarom de kleur van wandtegels wit 30x60 een goede keus zijn

Kleuren hebben een grote invloed op een ruimte. Wanneer u kiest voor wandtegels in wit van 30x60, dan zult u zien dat de lichte tint een groots effect heeft. Letterlijk! Witte tegels weerkaatsen veel licht, waardoor er een optische vergroting ontstaat en de kamer er groter uitziet. Dit maakt het een zeer geschikte keus voor zowel kleine als grote ruimtes. Wilt u maximaal profiteren van dit fijne effect? Kies dan voor glanzende wandtegels in wit van 30x60 en combineer ze met een lichte voeg.

Naast een ruimtelijk effect kunnen witte tegels ook bijdragen aan de sfeer van een ruimte. Wit wordt door velen gezien als rustgevend en dat gevoel kan de kleur ook overbrengen in een kamer. Bovendien zorgen wandtegels in wit van 30x60 voor een frisse en hygiënische uitstraling. Dit maakt ze een populaire keus voor de badkamer, keuken en het toilet.

Voor degenen die de kleur kunnen waarderen, maar een effen tegel niet zien zitten, zijn er genoeg stijlopties om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens een witte tegel met een betonlook of marmernerven.

Alles behalve saai met wandtegels wit 30x60: legverbanden

Bent u alsnog bang dat wandtegels in wit van 30x60 zullen zorgen voor doorsnee en oninteressant eindresultaat? Dan bent u waarschijnlijk nog niet op de hoogte van de ontelbare mogelijkheden die deze tegels te bieden hebben, dankzij de rechthoekige vorm. De wandtegels in wit van 30x60 kunnen op verschillende manieren worden geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn halfsteensverband en elleboogverband.

Voor een speels patroon op de muur raden wij halfsteensverband aan. Bij dit legpatroon verspringt iedere rij met een halve tegel, waardoor er een beweeglijk effect ontstaat. Dit geeft de muur een levendige uitstraling, zeker wanneer u besluit om tussen de tegels een donkere voeg te verwerken.

Zoekt u iets uniekers? Probeer dan de wandtegels in wit van 30x60 te plaatsen in elleboogverband. Bij dit patroon liggen tegels met de korte zijde tegen de lange zijde, waardoor het de vorm krijgt van een gebogen elleboog. Met dit verband creëert u een dynamische tekening op de muur.

Met deze (en talloze andere mogelijke) legverbanden kunt u met een neutrale kleur als wit toch zorgen voor een bijzonder eindresultaat.

Advies over wandtegels wit 30x60

Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga een gesprek aan in één van onze showrooms. Onze specialisten helpen u graag verder in uw zoektocht naar de ideale wandtegels (of vloertegels)!