Wandtegels 25x50

Bent u op zoek naar rechthoekige tegels voor op de muur? Werp dan eens een blik op de wandtegels van 25 x 50! Met dit mooie formaat creëert u in een handomdraai een prachtige creatie op de muur, zeker met de uiteenlopende stijlen die op onze website te vinden zijn.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Stijlen van wandtegels 25 x 50

De wandtegels van 25 x 50 in ons assortiment zijn niet alleen voorzien van een mooie kleur, maar ook van een schitterend patroon. U kunt kiezen tussen een neutrale tegel of juist een luxere variant.

Voor een basic look zit u goed met de uni-stijl. Deze wandtegels van 25 x 50 zijn simpel, maar zeker niet saai. De eenvoud van deze tegels maakt het makkelijker om ze te combineren met andere exemplaren en zorgt ervoor dat het niet overheerst in de ruimte. Dit maakt het geheel zowel een lust als een rust voor het oog.

Een natuurlijke en robuuste uitstraling bereikt u het best met betonlook wandtegels van 25 x 50. De ruw ogende, maar subtiele verkleuringen op de tegels geven het een authentiek uiterlijk, zonder dat u hoeft in te leveren op gemak. Echt beton is namelijk kwetsbaar en moeilijker qua onderhoud, terwijl u nauwelijks omkijken heeft naar wandtegels van 25 x 50 met hetzelfde uiterlijk.

Zoekt u wandtegels van 25 x 50 met een chique stijl? Kies dan voor tegels met marmerlook! De nerven bezorgen deze wandtegels van 25 x 50 een bijzondere tekening, waarmee u de muur gemakkelijk van luxe voorziet. U haalt opnieuw de lusten, maar niet de lasten in huis: het ziet eruit als marmer, maar de tegels zijn gemaakt van het onderhoudsvriendelijke keramiek.

Wandtegels 25 x 50: de afwerking

Verder heeft u keus uit verschillende afwerkingen. Voor een pure en kalme look raden wij matte wandtegels van 25 x 50 aan. De glanzende tegels zijn daarentegen perfect als u voor verfijning en een groter ogende ruimte gaat.

Wandtegels 25 x 50 bij Douche Concurrent

Heeft u wandtegels van 25 x 50 op het oog? Bestel ze dan eenvoudig online of bekijk ze in één van onze showrooms. Zo kunt u spoedig aan de slag met de verbouwing!