Wandtegels 20x50

Bij het uitkiezen van de perfecte wandtegels van 20x50 gaat het verder dan een mooie kleur. De details zijn van invloed op het eindresultaat en dienen daarom altijd meegewogen te worden in de beslissing. Bekijk de wandtegels van 20x50 in ons assortiment online, waar ook alle specificaties eenvoudig te vinden zijn.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 0380 - 847 56 of gebruik de Live Chat.

 


 

Gerectificeerde of niet-gerectificeerde wandtegels 20x50?

Wanneer u zoekt naar de juiste wandtegels van 20x50 zult u voor de volgende optie komen te staan: koopt u tegels die niet of juist wel gerectificeerd zijn? Gerectificeerd houdt in dat de tegels gezaagd zijn na het bakproces, waardoor de zijden en hoeken netjes recht zijn. De hoofdreden om voor gezaagde wandtegels van 20x50 te kiezen, is dat u hiermee de voegen zo smal mogelijk kunt houden. Verder zorgt het voor een zeer strak uiterlijk.

Niet-gerectificeerde wandtegels van 20x50 hebben de voorkeur wanneer de muren niet helemaal recht lopen. Vanwege de ongelijkheid van de randen vallen dit soort schoonheidsfoutjes niet meer op, waardoor het netter oogt dan wanneer u kiest voor gezaagde tegels. Bovendien dragen de ongezaagde zijden en dikkere voeglijnen bij aan een landelijke uitstraling.

Glanzende of matte wandtegels 20x50?

Ook kunt u nog kiezen tussen verschillende afwerkingen. Glanzende tegels staan bekend als de chiquere variant vanwege de schittering, onder andere door het weerkaatsen van het licht. Dit heeft een ruimtelijk effect als resultaat en maakt het ideaal voor kleine kamers. Matte wandtegels van 20x50 zijn daarentegen perfect voor een moderne en simpele look die met name rust biedt. Een extra pluspunt is dat viezigheid minder goed zichtbaar is.

Beiden afwerkingen hebben dus zo hun voordelen, dus weeg goed af wat voor u belangrijk is. Kunt u niet goed kiezen tussen de twee? Tegenwoordig is het combineren van beiden een populaire optie, vanwege het mooie contrast dat hierdoor ontstaat.

Wandtegels 20x50 bij Douche Concurrent

U kunt bij ons terecht voor diverse wandtegels van 20x50 die uw muren een mooie look zullen bezorgen. Van decortegels tot neutraal, in ons assortiment vindt u zeer verschillende stijlen.

Is de twijfel toegeslagen of wilt u wat meer informatie ontvangen voordat u de knoop doorhakt? Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens, zodat onze specialisten u verder kunnen helpen. Ook bent u van harte welkom in onze showrooms om de tegels in het echt te komen bekijken!