Wandtegels 20x20

Met wandtegels van 20x20 kunt u verschillende kanten op. Het formaat brengt al een speelse dynamiek met zich mee, maar met de beschikbare patronen en kleuren op onze website is het mogelijk om een waanzinnige look te creëren. Kies uw favoriete wandtegels van 20x20 en bestel deze eenvoudig online.

41 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

41 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wandtegels van 20x20 met Portugese stijl

Wandtegels van 20x20 zijn beschikbaar in diverse stijlen, maar de meest opvallende is toch wel de Portugese stijl. Deze tegels zijn voorzien van een vrolijke tekening, waarmee u eenvoudig karakter geeft aan de muur. Het maakt niet uit of u ze besluit te plaatsen in de keuken, badkamer, woonkamer of zelfs het toilet: de antieke tegels bezorgen iedere ruimte een authentieke en charmante sfeer.

Deze wandtegels van 20x20 zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Mocht u op dynamische wijze kleur willen toevoegen aan het interieur, dan zijn de meerkleurige tegels een mooie optie. Echter kunt u ook kiezen voor patronen in neutrale kleuren als wit en grijs, waarmee u een subtieler effect creëert. Bekijk alle mogelijkheden door de wandtegels van 20x20 te filteren op de Portugese stijl.

Andere stijlen van wandtegels 20x20

Ook heeft u keus uit wandtegels van 20x20 met een minder uitgesproken stijl, welke op een andere manier zorgen voor een mooi resultaat. Zo kunt u op onze website tegels vinden met het uiterlijk van natuursteen en marmer. Dit geeft een luxueuze draai aan het interieur, zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Als uw voorkeur uitgaat naar een simpele uitstraling, dan zijn de wandtegels van 20x20 met een uni-look de perfecte keus. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ideaal om te combineren met een druk interieur of tegels in andere stijlen.

Wandtegels 20x20: gerectificeerd of liever niet?

Niet alleen de stijl en kleur van de tegel zijn van invloed op het eindresultaat op de muur. Houd bij het aanschaffen van wandtegels van 20x20 ook rekening met de details, zoals of het een gerectificeerde tegel betreft. Deze tegels zijn gezaagd na het bakproces en hebben hierdoor rechte zijden, wat het mogelijk maakt om een dunne voeglijn te gebruiken. Gerectificeerde wandtegels van 20x20 zijn dus een goede keus als u de voegen zo min mogelijk op wil laten vallen.

Niet-gerectificeerde tegels zijn daarentegen perfect als de wanden niet recht lopen. Deze ongezaagde varianten kunnen schoonheidsfoutjes namelijk maskeren en leveren als extra pluspunt een landelijke uitstraling op.

Wandtegels van 20x20 bij Douche Concurrent

U kunt bij ons terecht voor scherp geprijsde wandtegels van 20x20 van hoge kwaliteit. Mocht u er niet uitkomen, dan staan we natuurlijk voor u klaar met meer informatie en persoonlijk advies. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of neem vanuit huis eenvoudig contact met ons op.