Wandtegels 13x13

Voor een typisch Hollandse look zit u goed met wandtegels van 13x13. Met de authentieke vorm en afwerking kunt u een traditionele uitstraling creëren op de muur, zonder dat het er oubollig uitziet. Bij Douche Concurrent vindt u wandtegels van 13x13 in diverse kleuren, van donkergrijs tot ivoorwit. Bekijk het volledige assortiment op onze website.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 13x13: klassieke Hollandse witjes

De wandtegels 13x13 in ons assortiment staan bekend als Hollandse witjes. Ze zijn te herkennen aan het kleine formaat, de ongezaagde zijden en de glanzende laag. Deze kenmerken kunnen in iedere ruimte zorgen voor een landelijke sfeer.

Hoewel deze wandtegels van 13x13 ‘wit’ in de naam hebben, zijn ze niet alleen verkrijgbaar in die kleur. Tegenwoordig wordt de typische witte kleur gemengd met een andere tint, waardoor felle of donkere kleuren vermeden worden. In plaats daarvan vindt u Hollandse witjes altijd met een zachte kleur, zoals lichtblauw of appeltjesgroen.

Keramische wandtegels 13x13

Hollandse witjes worden normaal gesproken op ambachtelijke wijze geproduceerd, van een speciaal soort klei. De wandtegels van 13x13 in ons assortiment zijn echter gemaakt van keramiek. Het voordeel van dit materiaal is dat het zeer hygiënisch is, omdat vuil zich nauwelijks kan hechten aan het gladde oppervlak. Bovendien zijn keramische tegels kleur- en slijtvast. Met onze wandtegels van 13x13 haalt u dus het traditionele karakter in huis, zonder de extra zorgen op het gebied van onderhoud.

Een extra voordeel van de keramische wandtegels van 13x13 is dat deze waterbestendig zijn. Dit maakt ze ook zeker geschikt voor ruimtes waar vocht aanwezig is, zoals de badkamer en de keuken.

Advies over wandtegels 13x13

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, staan wij altijd voor u klaar om een handje te helpen. Onze specialisten kunnen u niet alleen meer vertellen over onze producten, ook voorzien zij u graag van persoonlijk advies. Zo haalt u de wandtegels van 13x13 in huis die perfect passen bij het interieur.

Heeft u al een favoriet op het oog? Bestel de tegels dan eenvoudig online. Wij garanderen een snelle en zorgvuldige levering, zodat u spoedig aan de slag kunt met de verbouwing.