Wandtegels 120x60 wit

Als u op zoek bent naar een manier om de kamer er groter uit te laten zien, dan zijn wandtegels van 120x60 in wit de perfecte keus. Op drie manieren zorgen ze voor een ruimtelijk effect, waarmee zelfs een kleine kamer groot oogt! Werp voor een optische vergroting in huis een blik op onze wandtegels van 120x60 in wit.

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 120x60 wit: het formaat

De grootte van deze tegels dragen bij aan het ruimtelijk effect. Omdat één tegel een groter deel van de muur bedekt, zijn er minder voegen nodig dan wanneer u kiest voor een kleiner formaat. Omdat er minder onderbrekingen zichtbaar zijn, lijkt de wand langer en breder dan deze daadwerkelijk is.

Wilt u dit effect versterken? Kies dan voor een voeglijn met dezelfde kleur als de tegel, want zo vallen de onderbrekingen nog minder op.

De gunstige vorm van wandtegels 120x60 wit

Naast de grootte van de tegels is ook de vorm perfect om een ruimte groter te laten lijken. Er zijn namelijk diverse legpatronen voor rechthoekige tegels die zorgen voor het gewenste effect.

U kunt ervoor kiezen om de wandtegels van 120x60 in wit te plaatsen in kruisverband. Bij dit patroon worden de tegels recht boven en naast elkaar geplaatst, wat een strak uiterlijk oplevert. Vanwege de rechthoekige vorm zal de muur breder lijken.

Een ander bekend voorbeeld is diagonaalverband. Wanneer u kiest voor dit patroon, worden de wandtegels van 120x60 in wit gelegd met een hoek van 45 graden. Dit zorgt ervoor dat de muur als het ware wordt opgerekt, waardoor er een optische vergroting ontstaat.

Wandtegels 120x60 wit: de ideale kleur

Ten slotte is de kleur van deze tegels uitstekend voor een ruimtelijk effect. Wit, en dan met name een heldere tint, is het best voor het weerkaatsen van het licht in een kamer. Dit zorgt ervoor dat de kamer er ruimer uitziet.

Wandtegels 120x60 wit kopen bij Douche Concurrent

Bent u overtuigd van de kracht van wandtegels van 120x60 in wit? Bekijk dan alle varianten in ons assortiment online of kom ze aanschouwen in onze showrooms. Mocht u meer informatie willen over wandtegels van 120x60 in wit (of onze andere producten), spreek dan gerust één van onze specialisten aan!