Wandtegel metro 10x20

Het is vroeger ontworpen om metrostations te voorzien van een lichter uiterlijk, maar is door de jaren heen ook een populair product geworden voor in huis: wandtegel metro van 10x20! Deze stijl tegels passen in iedere kamer en bezorgen de gehele ruimte een fijn aanzicht. Bekijk ons assortiment online of in één van onze showrooms.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Ruimtelijk effect van wandtegel metro 10x20

De populariteit van deze tegels is voornamelijk gegroeid vanwege het effect op de ruimte. Wandtegel metro van 10x20 wordt gekenmerkt door de facetrand die schuin afloopt. Deze afgeschuinde kanten geven de tegel niet alleen een interessant uiterlijk, maar dragen ook bij aan een optische vergroting in een kamer. Dit detail maakt het een zeer geschikte keus voor kleinere kamers.

De facetranden van wandtegel metro van 10x20 zijn bedoeld om licht beter te weerkaatsen, een simpele manier om een ruimte optisch te vergroten. Mocht u dit effect willen versterken, dan adviseren wij om een lichtgekleurde wandtegel metro van 10x20 te plaatsen. Donkere kleuren absorberen namelijk het licht.

Rechthoekige wandtegel metro 10x20: legverbanden

Ook de rechthoekige vorm van wandtegel metro van 10x20 draagt bij aan een groter ogende kamer. Zelfs wanneer u de tegel horizontaal in een simpel legverband als kruisverband plaatst, lijkt de muur breder.

Echter kunt u er ook voor kiezen om een wandtegel metro van 10x20 te plaatsen in specifieke legpatronen die de vorm benadrukken, zoals halfsteensverband, kwartsteenverband of diagonaalverband. Deze speelse verbanden zorgen bovendien voor een mooie dynamiek op de muur.

Kiezen voor wandtegel metro 10x20

Heeft u een favoriet gevonden in ons assortiment? Bestel dan de wandtegel metro van 10x20 eenvoudig online, zodat u hier spoedig mee aan de slag kunt.

Het kopen van de juiste tegel kan soms wat moeizamer gaan en daarom staan onze specialisten graag voor u klaar. Zij kunnen u voorzien van meer informatie over de wandtegel metro van 10x20 (of andere beschikbare opties). Ook zijn ze in staat om u vrijblijvend persoonlijk advies te geven over welke tegels passen bij uw wensen. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact met ons op of ga het gesprek aan in één van onze showrooms.