Vloertegels 60x120

Voor prachtige vloertegels van 60x120 bent u bij Douche Concurrent aan het goede adres. Bekijk ons assortiment voor een uitgebreide keus aan tegels die de ideale vorm en grootte hebben voor een ruimtelijk effect.

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

9 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Vloertegels 60x120: elegante stijlen

Het formaat van deze tegels geven het al een chique uitstraling, maar de stijlen van de vloertegels van 60x120 in ons assortiment maken ze extra elegant. Door te kiezen voor deze tegels, kunt u de ruimte met gemak een stijlvol karakter bezorgen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen is welke variant het best past bij u en uw huis.

Voor een kalm (maar fraai) aanzicht raden wij aan om te kijken naar vloertegels die lijken op natuursteen. De vloertegels van 60x120 met dit type uiterlijk zijn dankzij de verschillende tinten en graduele verkleuringen geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Bent u op zoek naar een manier om van uw vloer een kunstzinnige creatie te maken? Bekijk dan eens tegels die voorzien zijn van unieke marmertekeningen. Deze stijl is door de jaren heen steeds populairder geworden, met name omdat het met het prachtige uiterlijk zorgt voor een finishing touch op de vloer. Dit kan al op subtiele wijze, bijvoorbeeld door te kiezen voor een witte tegel met lichtgekleurde nerven.

Keramische vloertegels 60x120

Een voordeel is dat, ondanks het luxueuze uiterlijk van natuursteen, de meeste vloertegels van 60x120 gemaakt zijn van het onderhoudsvriendelijke keramiek. Dit materiaal is eenvoudig schoon te houden en goed bestand tegen slijtage. Bovendien is keramiek goedkoper dan veel andere materialen. Zo kunt u dus genieten van een tegel die duur oogt, zonder hier een hoge prijs voor te hoeven betalen.

De keramische vloertegels van 60x120 in ons assortiment zijn allen van hoge kwaliteit, maar we adviseren u wel om na te gaan welke slijtklasse het best past bij het beoogde gebruik. Wilt u de vloertegels van 60x120 plaatsen in de badkamer of juist in een ruimte waar meer krassend vuil aanwezig is? Of bent u wellicht van plan om de vloertegels (ook) te gebruiken als wandtegel? Deze factoren spelen allemaal mee in welke tegel het meest geschikt is.

Vloertegels van 60x120 bij Douche Concurrent

Ons volledige assortiment kunt u zien op onze website, waar de vloertegels van 60x120 ook eenvoudig te bestellen zijn. Als u de tegels liever in het echt bekijkt voordat u ze aanschaft, neem dan een kijkje in één van onze showrooms.