Vloertegels 30x30

Bij Douche Concurrent vindt u vloertegels van 30x30 die de badkamer en elke andere ruimte in het huis kunnen laten opleven. Het zijn bijzonder mooie tegels die bovendien op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Kies voor vloertegels van 30x30 als u op zoek bent naar een hanteerbaar formaat dat zal zorgen voor een mooi effect op de vloer (of aan de muur)!

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Vloertegels 30x30: ook voor op de wand

Er wordt onderscheid gemaakt tussen vloertegels van 30x30 en wandtegels van 30x30, want ze hebben allebei een andere functie. Een wandtegel hoeft enkel te dienen als aankleding, terwijl een vloertegel uw gewicht en dat van uw inboedel moet kunnen dragen. Ook moeten vloertegels goed bestand zijn tegen slijtage van bijvoorbeeld schoeisel of schuivende meubels. Dit maakt dat vloertegels sterker zijn. Wandtegels zijn daarom niet geschikt voor op de vloer, maar vloertegels wel voor op de muur.

Omdat onze vloertegels van 30x30 ook geschikt zijn voor wanden, kunt u bijzondere toepassingen bedenken die voor een mooi effect zullen zorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een samengesmolten geheel maken van de ruimte door dezelfde vloertegels van 30x30 te gebruiken op zowel de grond als alle muren. Echter is het ook mogelijk om de diepte of breedte te accentueren door enkel één of twee muren hetzelfde uiterlijk te geven als de vloer.

Mocht u ervoor kiezen om de vloertegels van 30x30 op deze manier te gebruiken, houd er dan wel rekening mee dat het monteren van meubels aan de muur wat meer moeite kost vanwege de stevigheid.

Eenvoudig plaatsen van vloertegels 30x30

Heeft u besloten om de tegels zelf te plaatsen? Dan zijn kleinere formaten zoals vloertegels van 30x30 wellicht een aantrekkelijke keus. Een pluspunt is namelijk dat dit soort afmetingen wat eenvoudiger zijn om mee te werken. Kleinere formaten zijn (afhankelijk van materiaal) lichter dan grote tegels, waardoor het sjouwwerk een stuk makkelijker wordt.

Ook zijn er vloertegels van 30x30 die niet steen voor steen gelegd hoeven te worden, zoals bij mozaïek of losse scherven. Dit soort varianten worden tegenwoordig vaak geleverd op een mat van bijvoorbeeld nylongaas, zodat er in één keer een grotere oppervlakte bedekt kan worden. Het is praktischer en scheelt tijd een hoop tijd.

Bent u benieuwd hoe vloertegels van 30x30 er precies uitzien met zo’n mat? Bekijk het in ons online assortiment of aanschouw ze in één van onze showrooms.

Vloertegels 30x30 bij Douche Concurrent

Als u vragen heeft over de vloertegels van 30x30, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag met het vinden van een product dat perfect bij u past.

Heeft u al vloertegels van 30x30 op het oog? Bij Douche Concurrent kunt u uw favoriete tegels eenvoudig online bestellen, waarna ze snel geleverd zullen worden. Zo kunt u zo spoedig mogelijk aan de slag met de metamorfose van uw badkamer.