Vloertegels 20x20

Voor veel diversiteit zit u goed met vloertegels van 20x20 van Douche Concurrent. In ons assortiment vindt u namelijk veel verschillende tegels die ongetwijfeld een waanzinnig effect zullen hebben op uw badkamervloer. Klassiek, modern of liever uniek? Bekijk de vloertegels van 20x20 en bestel uw favoriete stijl eenvoudig online!

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

40 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De bijzondere stijlen van vloertegels 20x20

Met vloertegels van 20x20 heeft u keus uit een aantal stijlen die ieder een eigen effect hebben op de ruimte. Het is belangrijk om na te gaan welke het best passen bij het bestaande interieur, uw smaak en het totaalplaatje dat u voor ogen heeft.

Mocht uw badkamer toe zijn aan een luxe metamorfose, dan zijn vloertegels van 20x20 van natuursteen of met een marmerlook een uitstekende keus. Deze stijlen dragen bij aan een chique uitstraling.

Houdt u van een vrolijk design, bijvoorbeeld als accent? Werp dan eens een blik op onze vloertegels van 20x20 met een Portugese stijl. Veel van deze tegels zijn voorzien van kleurrijke patronen die iedere vloer een eenmalig uiterlijk kunnen bezorgen. Echter zijn er ook voldoende varianten die ondanks het ontwerp iets subtieler ogen dankzij neutrale kleuren als grijs en wit. Zo kunnen dit soort bijzondere vloertegels van 20x20 verwerkt worden in ieder interieur.

Als uw voorkeur uitgaat naar vloertegels van 20x20 die juist de eenvoud van de ruimte benadrukken, dan zijn uni-tegels de ideale optie. De sobere stijl biedt rust, en maakt het combineren met meubels en accessoires makkelijk.

Vloertegels 20x20: wel of niet gerectificeerd?

Naast een specifieke stijl kunnen ook kleinere details van invloed zijn op het uiterlijk van de vloer. Het rectificeren van een vloertegels van 20x20 is hier een goed voorbeeld van. Bij Douche Concurrent vindt u vloertegels van 20x20 die wel en niet gerectificeerd zijn.

Met een gerectificeerde tegel bedoelen we vloer- en wandtegels die na het bakproces zijn gezaagd, wat resulteert in rechte hoeken en zijden. Deze vloertegels van 20x20 hebben als voordeel dat ze dicht op elkaar geplaatst kunnen worden en voeglijnen dus smal gehouden kunnen worden. Met een minimale voeg van 2 millimeter vallen de onderbrekingen tussen de tegels minder op, waardoor de focus gericht blijft op de vloertegels. Bovendien leveren gerectificeerde tegels een strak aanzicht op.

Vloertegels van 20x20 die niet gezaagd zijn hebben geen strakke zijden, maar juist schuin aflopende randen. Ook ongerectificeerde tegels hebben pluspunten. Heeft u vloeren die niet helemaal recht lopen? Kies dan voor een ongezaagde tegel, want dan zal dat een stuk minder opvallen. Verder ontstaat er met deze vloertegels van 20x20 een klassieke en landelijke uitstraling, vanwege het ruwe uiterlijk en de benodigde bredere voegen.

Advies over vloertegels 20x20?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij voorzien u graag van meer informatie en advies over de vloertegels van 20x20 (en natuurlijk onze andere producten). Neem contact op of bezoek één van onze showrooms om het gesprek aan te gaan met onze specialisten.