Vloertegels 120x120

Bij Douche Concurrent vindt u diverse vloertegels van 120x120 die zorgen voor een mooi resultaat waar u jaren plezier aan zult beleven. Wij adviseren grote vloertegels (en wandtegels) vooral als u op zoek bent naar een manier om een groter ruimtelijk effect te creëren in uw badkamer (of een andere ruimte). Kies daarom één van onze vloertegels van 120x120 om op elegante wijze de ruimte te vergroten, zonder muren te hoeven doorbreken.

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Vloertegels 120x120: grote tegels voor een groter ogende ruimte

Met vloertegels van 120x120 bedekt u met één tegel meer dan wanneer u kiest voor een kleiner formaat. Omdat er minder tegels nodig zijn in een ruimte, heeft u ook minder voegen. Het verminderde aantal onderbrekingen op de vloer zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt dan deze in realiteit is. Dit maakt vloertegels van 120x120 en andere grootformaten een geliefde keus, zeker voor (bad)kamers die klein zijn.

Verschillende vloertegels 120x120

Ook het uiterlijk van de vloertegels van 120x120 kan bijdragen aan de optische vergroting, en dan met name de kleur en stijl. In ons assortiment vindt u diverse opties die hier een rol in kunnen spelen.

De weerkaatsing van licht is van invloed op het ruimtelijk effect in een kamer en dat wordt vooral veroorzaakt wanneer er lichte kleuren gebruikt worden. Dit is de reden dat wit en beige populaire kleuren zijn in huis. Wilt u voorkomen dat tegels met een dergelijke kleur een saaie ruimte opleveren? Kies dan bijvoorbeeld voor witte vloertegels van 120x120 met een marmerlook.

Als uw voorkeur toch uitgaat naar donkere vloertegels van 120x120, bekijk dan eens de tegels met een betonlook. Dit is een egale tegel met een heel subtiel verkleuringspatroon. Naden of drukke patronen hebben een vergelijkbaar effect als een voeglijn. Wanneer dit soort details zo min mogelijk de aandacht trekken, oogt de ruimte groter.

Hoe vloertegels 120x120 plaatsen?

Naast het formaat en uiterlijk van de tegel, heeft ook het legverband invloed op het eindresultaat. Wij raden u daarom aan om van tevoren te bedenken wat precies mogelijk is met de tegels die u op het oog heeft.

Vloertegels van 120x120 kunnen met de vierkante vorm op verschillende manieren worden gelegd, maar er zijn een aantal populaire patronen die het ruimtelijk effect versterken. Zo kan kruisverband de grootte van de tegel benadrukken en halfsteensverband de ruimte als het ware oprekken.

Vloertegels 120x120 bestellen bij Douche Concurrent

Bent u overtuigd van de kracht van vloertegels met maat 120x120? Online kunt u ons gehele assortiment bekijken en uw favoriet eenvoudig bestellen. Zo hoeft u de deur niet uit om tegels van hoge kwaliteit in huis te halen.

Bekijkt u liever de tegels van dichtbij voordat u deze aanschaft? Bezoek dan één van onze showrooms! Niet alleen vindt u daar een groot deel van onze tegelcollectie, ook kunnen onze specialisten u voorzien van meer informatie en advies.