Tegelstroken

Wilt u uw badkamerwand graag onderbreken met een andere kleur? Gebruik dan tegelstroken. Met deze stroken kunt u een leuk accent in uw badkamer of toiletruimte aanbrengen.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op tegels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

23 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

23 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Tegelstroken in wit en andere mooie kleuren. Uitstekend geschikt voor in de badkamer, om die op een strakke manier af te (laten) werken. Bekijk de modellen in mat of andere afwerkingen, bijvoorbeeld in antraciet en andere populaire kleuren. Wij zorgen er met de tegelstroken voor in de badkamer voor dat u eenvoudig een stijlvolle keuze maakt. Goed en goedkoop. Zowel online te koop als bij ons in de showroom. We helpen u daar graag inspiratie op te doen en kunnen al uw specifieke vragen beantwoorden.

Wit en andere kleuren tegelstroken

De tegelstroken voor de badkamer zijn beschikbaar in diverse kleuren. Uiteraard in het bekende wit, maar ook in een aantal alternatieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie bruine of een gelige kleur? Of kies voor grijs en zwart, net als het antraciet dat er net tussenin zit. Op die manier helpen we u de tegelstroken in wit of een andere kleur uit te zoeken. Goed geschikt voor in de badkamer, om die op een moderne manier af te werken. Goed van kwaliteit en toch voor een lage prijs. Zowel online als bij ons in de 1.000m2 showroom om inspiratie op te komen doen.

Tegelstroken voor de badkamer kopen

Kom naar onze showroom en bekijk de tegelstroken of gebruik ons brede online assortiment om daar ideeën mee op te doen. En ontdek daarnaast de rest van ons assortiment tegels, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is.

We denken graag met u mee over de afmetingen en de kleuren van de tegelstroken voor bij u in de badkamer. Voor een strak interieur, waarbij u met kleuren en contrasten kunt werken voor de sfeer die u wilt creëren. Bekijk en bestel online, kom naar onze showroom of neem contact op en stel ons uw vragen.