Siliconenkit

Kit uw voegen dicht met siliconenkit. Siliconenkit in ons assortiment is speciaal gemaakt voor badkamers en toiletruimtes.

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

23 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Hittebestendige siliconenkit nodig, de kit bestellen in een van de beschikbare kleuren of benieuwd hoe u dit dient aan te brengen en weer kunt verwijderen? Douche Concurrent is uw specialist op het gebied van siliconenkit. We zorgen voor een breed online assortiment en leveren de producten uiteraard in combinatie met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Bekijk ons aanbod en maak een keuze uit de verschillende kleuren of bestel het type siliconenkit dat u nodig heeft om dat vervolgens op een vakkundige wijze aan te kunnen (laten) brengen.

Siliconenkit aanbrengen

De siliconenkit aanbrengen om bijvoorbeeld kunststoffen af te werken? U kunt dan denken aan materialen zoals PVC, polycarbonaat en plexiglas koepels. Daarnaast kunt u er (gevoelige) metalen zoals koper, zink, ijzer, aluminium, messing en RVS mee afwerken. U heeft verschillende mogelijkheden, de hoge kwaliteit siliconenkit maakt het eenvoudig om de badkamer af te werken of daar elders in huis gebruik van te maken. Kijk goed naar de materialen waarop de kit zal hechten en waarop u er helaas geen gebruik van kunt maken. Vervolgens kunt u de siliconenkit aanbrengen en zorgen voor een stevige constructie of verbinding.

Siliconenkit in kleuren

Er is siliconenkit in kleuren beschikbaar, bekijk bijvoorbeeld de witte varianten en vergelijk die met de transparante kit. Zit de kit in het zicht en wilt u deze op een bepaalde wijze afwerken of vindt u het vooral van belang dat u er zo goedkoop mogelijk gebruik van kunt maken? Er is speciale siliconenkit voor buiten beschikbaar en het is in een aantal gevallen mogelijk hier overheen te schilderen. Lees voor het gebruik in ieder geval de handleiding die we meeleveren met de siliconenkit, zodat u goed weet hoe er gebruik van te maken en wat u ervan kunt verwachten.

Siliconenkit kopen

Online siliconenkit kopen en daar vervolgens zelf mee aan de slag? U kunt het aanbrengen aan de hand van onze handleiding en daarin bovendien meer lezen over hoe u het materiaal weer kunt verwijderen. We maken het u graag gemakkelijk, mits u bijvoorbeeld rekening houdt met de droogtijd die er voor staat. U kunt de siliconenkit online kopen, wij maken het product vervolgens zo snel mogelijk klaar voor de verzending naar uw adres. U heeft de kit snel in huis, zodat u de badkamer of een andere ruimte in huis vlot kunt afwerken op de wijze die u voor ogen heeft.