XXL tegels badkamer

XXL tegels voor in de badkamer zijn al jaren populair en dat is logisch! Het geeft de ruimte een luxe uitstraling en bedekt met een kleiner aantal een grotere oppervlakte. De formaten in deze categorie zijn dus zowel praktisch als stijlvol. Bekijk ons assortiment XXL tegels voor uw badkamer.

XXL tegels badkamer: optische vergroting

Met XXL tegels voor uw badkamer kunt u de ruimte er groter uit laten zien. Door gebruik te maken van grootformaten zijn er minder voeglijnen zichtbaar in de badkamer. Het aantal onderbrekingen op de vloer of wand wordt hiermee geminimaliseerd, waardoor de oppervlakte uitgerekt lijkt. Dit geeft het ruimtelijke effect dat vooral in kleine badkamers erg geliefd is.

Een bijkomend voordeel van minder voegen is dat het hygiënischer is. Vuil zal zich ophopen in deze onderbrekingen, maar met XXL tegels in de badkamer zijn er minder plekken waar het zich aan vast kan hechten. Dit scheelt ontzettend veel tijd wanneer u de badkamer schoon gaat maken, want er zijn minder voegen om te boenen.

XXL tegels badkamer: voor rust

Naast een ruimtelijk effect zorgen XXL tegels in de badkamer ook voor een serene sfeer. Niet alleen de uitstraling van de tegel draagt bij aan de dynamiek, ook de hoeveelheid én de indeling van de voeglijnen hebben hier invloed op. Wanneer uw badkamer minder voegen heeft, zal dit zorgen voor een rustig uiterlijk. Met XXL tegels in uw badkamer creëert u dus een vredig aanzicht, zodat u nog beter kunt ontspannen wanneer u tijd doorbrengt in deze ruimte. Kies voor maximale rust in uw badkamer bijvoorbeeld voor de tegels met betonlook en neutrale kleuren.

Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar een levendig effect op de wand of vloer, bekijk dan onze XXL tegels voor uw badkamer met een bijzonder patroon. Met onze badkamertegels die de luxe van natuursteen en marmer nabootsen kunt u een speels kunstwerk creëren.

Het kiezen van XXL tegels badkamer

Bent u overtuigd van de kracht van XXL tegels in uw badkamer? Aanschouw op uw gemak de beschikbare XXL tegels op onze website en bestel in een handomdraai uw favoriete variant. Als u de tegels liever eerst in het echt bekijkt, dan bent u meer dan welkom in één van onze showrooms.