75x75 tegels

Staat de verbouwing van uw badkamer op de planning? Begin de renovatie van een badkamer met het kiezen van de juiste tegel. 75x75 tegels zijn in ieder badkamer uiterst geschikt. Bij Douche Concurrent kunt u terecht voor 75x75 tegels die uw badkamer gegarandeerd nieuw leven in zullen blazen.

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Strak resultaat dankzij gerectificeerde 75x75 tegels

Alle 75x75 tegels die momenteel deel uitmaken van ons assortiment zijn gerectificeerd. Tijdens het productieproces worden deze tegels gezaagd om rechte zijden en hoeken te realiseren, waardoor deze strak tegen elkaar aan geplaatst kunnen worden. Op die manier is het mogelijk om de voeg tussen de 75x75 tegels smal te houden, met een minimum van twee millimeter.

75x75 tegels met verschillende slijtklassen

De tegels die wij aanbieden zijn allen gemaakt van keramiek. Dit materiaal wordt in het productieproces van een simpel kleimengsel gevormd tot een zeer sterke tegel. Eén van de voordelen van keramische 75x75 tegels is dat deze lang meegaan dankzij de slijtvastheid van het materiaal.

Onze 75x75 tegels zijn opgedeeld in verschillende slijtklassen. Met deze categorisering kunt u in één opslag zien hoe goed een tegel bestand is tegen slijtage door krassend vuil. De 75x75 tegels in ons assortiment zijn beschikbaar in klasse 2 tot en met 5, waarvan de tegels in klasse 5 het sterkst zijn. Met deze ruime keus vindt u bij ons gegarandeerd de 75x75 tegels die het meest geschikt zijn voor uw badkamer.

De perfecte 75x75 tegels kopen voor uw badkamer

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar tegels voor uw vloer of wand, donkere of lichte tegels voor ogen heeft, of nog niet helemaal zeker weet wat bij u past. Wij helpen u graag met het vinden van 75x75 tegels die echt bij u passen.

Bent u op zoek naar inspiratie of heeft u behoefte aan advies van onze specialisten? Bezoek dan één van onze showrooms of neem contact met ons op!