Tegels 75x75

Tegels vormen de basis wanneer u van plan bent om uw badkamer te verbouwen. Bent u op zoek naar een tegel die door middel van de grootte en symmetrie een prachtig effect hebben op de ruimte? Kies dan voor tegels van 75x75. Bij Douche Concurrent vindt u een groot aantal 75x75 tegels in verschillende kleuren en afwerkingen.

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 75x75: Lange levensduur

De tegels van 75x75 in ons assortiment zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal heeft een lange levensduur, waardoor het ideaal is voor uw badkamer. De keramische tegels van 75x75 zijn namelijk bestand tegen vlekken, vocht en krassen. Dit maakt onderhoud eenvoudig en zorgt ervoor dat de tegels lang mooi blijven.

Wanneer u bij ons op zoek gaat naar tegels van 75x75, vindt u altijd informatie over de slijtvastheid. De tegels zijn opgedeeld in verschillende klassen (PEI-waarden) die u meer vertellen over de hoe goed het product bestand is tegen slijtage. In het geval van onze tegels van 75x75 kunt u kiezen uit vier verschillende PEI-waarden, namelijk tussen de 2 en de 5. Hoe hoger de waarde, des te sterker is de tegel.

Wij raden u aan van tevoren na te gaan welke slijtklasse het meest geschikt is voor uw badkamer. Zo bent u er zeker van dat u de juiste tegels van 75x75 in huis haalt. Uiteraard voorzien onze specialisten u graag van meer informatie en advies.

Rechte tegels van 75x75 voor een minimale voeg

Alle tegels van 75x75 die wij momenteel in ons assortiment hebben zijn tijdens het productieproces gezaagd. Dit noemen we ‘gerectificeerd’. Gerectificeerde tegels van 75x75 kunnen dankzij de rechte hoeken en zijden strak tegen elkaar geplaatst worden, waardoor het realiseren van een zeer smalle voeg mogelijk is.

75x75 tegels, heeft u advies nodig?

Wilt u graag tegels van 75x75, maar weet u niet precies welke het mees t geschikt zijn voor uw badkamer? Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het vinden van wand- of vloertegels waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Bent u enkel op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de 75x75 tegels die wij aanbieden op onze website en in onze showrooms.