Tegels 60x60

Bent u op zoek naar geschikte tegels van 60x60 voor uw badkamer? Bij Douche Concurrent kunt u verschillende soorten badkamertegels vinden met deze specifieke afmeting.

62 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

62 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Tegel 60x60: populair formaat

In ons assortiment zult u zien dat tegels van 60x60 het meest voorkomen. Tegels met maat 60x60 zijn enorm populair en wij vertellen u graag waarom dit het geval is. Dit heeft namelijk verschillende redenen.

Eén van de redenen die tegels van 60x60 een aantrekkelijke keus maken, is dat het een kalme uitstraling geeft aan uw badkamer. Dit geldt zowel voor vloertegels als wandtegels. Met kleinere tegels wordt de ruimte drukker, wat niet altijd het gewenste resultaat is. De badkamer wordt immers gezien als een plek om tot rust te komen. Als u voor een serene sfeer gaat, dan is een tegel met maat 60x60 erg geschikt.

Naast het effect van het formaat, zijn tegels van 60x60 ook geliefd vanwege de hanteerbaarheid. Een (veel) grotere tegel is over het algemeen moeilijker om te plaatsen vanwege de afmetingen van de ruimte. Zo moet u altijd rekening houden met het feit dat een aantal tegels op maat worden gemaakt. Wanneer u kiest voor een grotere tegel, neemt de kans toe dat u meer tegels op maat moet maken dan met tegels van 60x60. Dit heeft als gevolg dat er meer materiaal verloren gaat, want de afgesneden stukken kunnen over het algemeen niet meer gebruikt worden.

Ruime keus uit tegels van 60x60

Als u er zeker van bent dat tegels met maat 60x60 perfect zijn voor uw badkamer, dan kunt u na gaan denken over de kleuren, patronen en de afwerking. Bij Douche Concurrent hebben we een ruim assortiment aan 60x60 tegels voor u beschikbaar.

Binnen onze collectie wandtegels, vloertegels en decortegels is voor ieder wat wils. U heeft namelijk een ruime keuze uit kleuren, zowel donkere als lichte tinten. Ook vindt u onder de tegels van 60x60 verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar 60x60 tegels met een betonlook of liever gaat voor een marmerstijl, wij hebben het in huis.

De tegels van 60x60 die wij momenteel aanbieden zijn gemaakt van keramiek. Dit natuurlijke materiaal is ideaal voor uw badkamer, want het is waterdicht en onderhoudsvriendelijk.

Tegels van 60x60 kopen voor uw badkamer

Bent u op zoek naar tegels van 60x60 voor uw badkamer? Voor inspiratie kunt u terecht op onze website én in onze showrooms. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar geschikte 60x60 tegels!